fbpx

Wil jij een Website met Email marketing

Denk dan eens aan een website met het populaire thema Divi in combinatie met FluentCRM.

Heb jij een (nieuwe) website nodig?

Wil je echt goed je bedrijf op poten zetten, dan kom je er niet onderuit om een website te hebben. Potentiële klanten zijn daar altijd naar op zoek, om te bekijken of jij bij hun past. Maar het maken van een website kost tijd en kan voor vele ondernemers een belemmering zijn. Daarnaast is het ook echt een vak apart, een vak die jij misschien (nog) niet meester bent. Dus waarom strugglen en zelf het wiel uitvinden, terwijl je deze makkelijk kunt uitbesteden.

 

Wil je weten wat mijn diensten inhouden?

Wil je weten wat mijn diensten precies inhouden.

Ben je nieuwsgierig naar de stappen die ik voor jou ga maken? Welke inrichting ik precies ga doen. Kijk dan hieronder naar de betreffende dienst van jouw interesse.

Divi Website

Wil jij meteen goed voor de boeg komen. Kies dan voor een WordPress Website met het thema Divi in combinatie met E-mail Marketing FluentCRM.

De licentie is voor het eerste jaar gratis, en na dat jaar kun je kiezen om de Divi licentie te kopen of bij mij te verlengen voor € 99.00 per jaar.

6 basis pagina`s = Home – Contact- Diensten – Over mij – Linkinbio – Blog

Alle pagina`s die buiten deze standaard basis pagina`s vallen zijn meerkosten.

Compleet Ontzorg Pakket

Ik zorg ervoor dat:
-Instellen van je Amazon AWS (ter waarde van €217) (Zoals bij inrichten Amazon SES is beschreven)
-Inrichten van je (basis)FluentFORMS
-Inrichten van je FluentCRM
-Aanmaken van een formulier voor je gratis weggever
– Als je de betaalde versie van Google Forms gebruikt, kun je ook gebruik maken van Google sheets om alle gegevens als back-up in op te slaan.
-Aanmaken van lijsten
-Aanmaken van Tags
-Aanmaken van een template met je handtekening en je social media kanalen
-Aanmaken van een E-mail Sequence
Funnel inrichten voor je Gratis Weggever of dienst (Met max 6 opvolg mails)
Testen of alles werkt.
Uitgebreid overdrachtsdocument + uitleg via Zoom & opname

Amazon SES inrichting

Ik zorg ervoor dat:
• De juiste plug-ins op jouw WordPress website te installeren
• Er een Admin account aangemaakt wordt bij Amazon
Instellingen inrichten in AWS
• Jouw account beveiligen met 2FA (Google Authenticator* indien gewenst)
• De juiste betaalmethode inrichten
Services vastzetten in je Management Console
• Een datacenter kiezen voor je back-up
• Een IAM gebruiker aanmaken
• Instelling van FluentSMTP goed staat, voor de te verzenden e-mails
Amazon SES inregelen voor je e-mail
• Er voor zorgen dat Amazon en Je hostingpartij met elkaar kunnen communiceren
• Zorgen dat het AVG technisch allemaal goed geregeld is om boetes te voorkomen.
• De e-mails uit de sandbox halen en in productie gebracht worden.
Testen of alles goed ingesteld staat, door middel van een testmail verzenden vanuit FluentCRM.

FluentCRM Demo sessie

Twijfel je nog of jij een WordPress Divi website in combinatie met deze email marketing tool wil voor jouw bedrijf. Boek dan een FluentCRM DEMO SESSIE en in een klein uurtje laat ik jou de kracht van deze fantastische tool zien.

Wat zit er NIET inbegrepen!
  • Domeinregistratie en hosting
  • Teksten, video’s, visuals
  • Kosten van de e-mail marketing tools

 

Hoe ga ik te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek. Voelen we beide een klik dan kom ik met een voorstel offerte. Na accoord bevinden starten we met een strategisch gesprek. Wat wens je te zien op je website. Welke pagina`s vind jij belangrijk uiteraard kan ik jou daar ook in adviseren. Daarna ga ik aan de slag met het bouwen van jouw website in WordPress met het populaire thema Divi.

Jij de content, ik de techniek
Wanneer ik alle content, video’s foto’s heb ontvangen kan ik aan de slag. Immers weet ik na ons strategische gesprek wat jij mooi vind en vooral belangrijk vind om terug te zien op jouw website. Dan maak ik een eerste ontwerp en zullen we vooral in de startfase veel contact met elkaar hebben. Er zijn 2 correctierondes in de offerteprijs inbegrepen. De licentiekosten voor het eerste jaar, daarna 99.00 euro per jaar (Of je besluit zelf de Divi licentie aan te schaffen) 
Na oplevering heb je nog een maand de mogelijkheid om vragen te stellen, kleine wijzigingen door te laten voeren. Daarna is het op basis van mijn uurtarief of met gebruik van mijn strippenkaart waarbij je meerdere diensten af kunt laten strepen. 

 

Jij de content, ik de techniek

Veel gestelde vragen

Wat zit er NIET inbegrepen!
  • Domeinregistratie en hosting
  • Teksten, video’s, visuals
  • Kosten van de e-mail marketing tools

 

Ik ken FluentCRM niet, kan ik die zien van te voren?

Twijfel je nog of jij een WordPress Divi website in combinatie met deze email marketing tool wil voor jouw bedrijf. Boek dan een FluentCRM DEMO SESSIE en in een klein uurtje laat ik jou de kracht van deze fantastische tool zien.

Waarom 6 pagina`s en niet meer

Deze 6 pagina’s zijn wat mij betreft de meest belangrijke pagina’s die een website gewoon MOET hebben. Daarom is het niet 5 of 10 zoals je het meeste ziet bij webdesigners maar 6. 

Wanneer je meer pagina’s wenst, omdat je vanuit je dienstpagina bijvoorbeeld naar aparte diensten wil verwijzen, die zijn extra en is daarom meerwerk. 

Wat bedoel je met basis SEO

Ik ben geen SEO-specialist, maar uiteraard weet ik wel welke wegen je moet bewandelen om enigszins je website een beetje SEO technisch in elkaar te zetten. Daarom ook de term basis SEO. Daar bedoel ik mee, dat de foto’s bijvoorbeeld al direct een goede naam krijgen. Maar ook de plugin Yoast (Gratis) met de juiste informatie voorzien. Spelen met de zoektermen op de pagina’s en dergelijke. Wil je de website daarna SEO technisch ingericht hebben, heb ik wel wat mensen in mijn netwerk zitten die dat wellicht voor jou op kunnen pakken. 

Wat is Amazon SES

Om FluentCRM goed te laten werken, dus ook daadwerkelijk e-mails te kunnen laten verzenden is een email service nodig. De fijnste en goedkoopste service is Amazon. 
Dit is echt het stuk wat de meeste technische handelingen vereist. Dit is de eerste stap in het inrichten van je Email marketing. 

Ik wil niet FluentCRM maar een andere email marketing

Dan kan ik jou helaas niet helpen.

Mijn corebusiness is de Email marketing met FluentCRM. Dit FluentCRM Compleet Ontzorg Pakket, bied ik normaal apart aan. Maar mocht je nog geen – of een andere website willen –  dan kun je een Compleet – Compleet pakket afnemen bij mij.. 😉 

Zo fijn dat ik Angelique ken!
FluentCRM is een nieuw systeem voor mij, en ik wilde dit gaan gebruiken voor mijn e-mailmarketing. Ik trof Angelique online via een groep en wist al snel dat ze al verder hierin was terwijl ik het nog aan het leren was. Angelique is heel behulpzaam, meedenkend, eerlijk en kan goed onderbouwen waarom ze het anders zou doen dan dat ik het zelf misschien zou oppakken. Plus ze heeft goed zicht op het hele e-mailsysteem, de techniek en de inhoud.

Een prettige samenwerking die zeker om een vervolg vraagt, wanneer dat nodig is.

Rianne Weijer

www.eenwebsiteineenweek.nl

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?