fbpx

Van offline naar online

Reorganized

 

Wil jij niet afhankelijk zijn van de grillen van corona en ook in deze tijd met gemak genoeg klanten en omzet realiseren? Hoe kun je een verdienmodel creëren die jou nog jaren van inkomsten kunnen voorzien. Vraag je je nu nog af hoe? Ik heb voor jou het antwoord!

contact

Je wilt graag:

Doen wat je echt leuk vindt

Meer mensen helpen met jouw kennis

Niet afhankelijk zijn van een locatie of tijdstip

Werken wanneer jou dat uitkomt

Ook omzet genereren wanneer je gezondheid het laat afweten

Ook omzet genereren wanneer zich een crisis voordoet zoals Covid-19

Minder uurtje factuurtje werken en meer inkomsten krijgen door online te gaan ondernemen en een online leeromgeving te creëren.

Je werkt nu zoveel dat je nauwelijks toekomt aan de doorontwikkeling van je bedrijf. Je weet dat het anders moet en anders kan. Anderen doen het tenslotte ook. Hoe kan jij die online transitie realiseren?

Als ondernemer moet je meegaan met je tijd om niet uit de running te raken. En deze tijd is “online ondernemen” de normaalste zaak van de wereld. Je bent een offline vakexpert en het is enorm zonde als je jouw kennis niet aan een groter publiek kan tonen omdat je nu nog niet weet hoe.

 

Denk je:

 • Zitten mensen wel op mij te wachten?
 • Kan ik dit wel?
 • Ik ben helemaal niet technisch;
 • Niet goed in social media;
 • Om maar te zwijgen over online marketing;
 • Wat moet ik schrijven dan?
 • Waar moet ik beginnen?
 • Welke leeromgeving moet ik dan gebruiken?
 • Online ondernemen is toch heel anders dan offline?
handen in het haar


Inderdaad, dat klopt. Online ondernemen is echt een andere tak van sport dan offline ondernemen.
Online ondernemen is echt een vak en laat dat nu net mijn vak zijn.
Ik help jou met de transitie van een offline onderneming naar een online onderneming
Via 1-op-1 coaching en de technische inrichting met de juiste tools die geschikt zijn voor jouw online onderneming.

Waarom kies jij voor mij

Ik ga jou helpen om jouw offline onderneming naar een online onderneming te transformeren. Omdat jij die ondernemer bent die moeite heeft – of energie verliest – bij het automatiseren van jouw onderneming.

Techniek is vaak wat ondernemers tegenhoudt om te veranderen met hun dienstverlening en dat is zo`n zonde. Want als je niet uit je comfortzone stapt zul je ook niet kunnen groeien met je onderneming.

Met dit traject gaan wij samen zorgen voor een stevig fundament van jouw online werk- en leeromgeving, zodat jij met een goede basis online gaat ondernemen.

Ik sta vooral bekend om

 • Mijn praktische manier van werken.
 • Op een begrijpelijke manier uitleggen van de complexe digitale wereld.
 • Mijn stap-voor-stap handleidingen.
 • Werken met de meest gebruikersvriendelijke tools.
 • Dat je zelfstandig verder kunt gaan en zelf je leeromgeving kan aanvullen.

“Ontbreekt het jou aan tijd om het online ondernemen uit te zoeken?
Kost de techniek je te veel energie?

Of wil je het niet alleen doen, maar samen met mij als je sparringspartner?
Dan is dit traject perfect voor jou.”

Hoe gaan we dat doen?

In een intensief coachingstraject van 3-4 maanden waar jij 1-op-1 met mij kunt sparren, gaan wij samen de basis leggen voor jouw online onderneming of terwijl jouw online werkomgeving. We gaan jouw ideeën en wensen verwerken in jouw eigen leeromgeving. Parallel daaraan ga ik de techniek voor jou inregelen.

 

Je staat er niet alleen voor!

Wij gaan samen jouw onderneming “Online proof” maken. Al mijn ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe van het online ondernemen, trainingen, masterclasses en opleidingen heb ik verwerkt in een Uniek concept.

Hoe ziet dat in de praktijk er dan uit?

 • Intensief 1-op-1 contact met mij als jouw sparringpartner.
 • Regelmatig e-mail contact.
 • Online Coachingcalls.
 • Identificeren van de beste tools voor jouw online werkomgeving.
 • De automatisering en inrichting van die tools.
 • De leeromgeving zal ik technisch voor je gaan bouwen en inrichten.
 • Jij zorgt voor de inhoud, de teksten, filmpjes en werkboeken voor jouw eigen studenten.
 • Na het traject heb jij een online werk- en leeromgeving staan. 

JIJ DE CONTENT, IK DE TECHNIEK

 In het online ondernemen valt zoveel te leren en te ontdekken.
Je zou kunnen verdwalen in alles wat online ondernemen te bieden heeft.
Daarom is dit traject zo uniek, omdat ik jou help om niet te verdwalen en we samen een
stevig fundament gaan neerzetten die je verder uit kunt bouwen naar je eigen wensen.

Wat komt er zoal aan bod in de coachcalls en e-mails?

In het 1-op-1 coachingstraject starten we bij de basis en vanuit daar gaan we je online werk- en leeromgeving inrichten.

Daar horen opdrachten bij om erachter te komen wat die basis is.  Vanuit deze basis kunnen we de juiste keuzes maken voor je tools, je social media kanalen en je marketing afstemmen op jouw ideale klant.

 

Basis:
Waarom ben je ondernemer geworden?
Wie zijn jouw ideale online klanten?
Personal branding:
Wat zijn jouw kernwaarden?
Wat wil je uitstralen?
Wat is je onderscheidend vermogen?
Marketing:
Welke marketing machines gaan we inzetten om die ideale klant naar je toe te trekken?
Social Media:
Welke social media kanalen zitten jouw ideale klanten?
Hoe wil je zichtbaar zijn en hoe vaak?
Leeromgeving:
Welke kennis wil je gaan overdragen en op welke wijze wil je dat gaan doen?
Techniek:
Hoe zorgen we ervoor dat jij zelf je content kan uitbreiden en welke tools kunnen we daarvoor inzetten?

 

   Bonus:

 • Handige werkboeken
 • Stap-voor-stap handleidingen 

Ik ben voorstander van gratis tools. Die hebben mijn voorkeur.  Soms kom je er niet onderuit, of maak je zelf keuze voor andere tools.

Ik wil niet alleen maar jouw “online leeromgeving” gaan bouwen, of je online onderneming in gaan richten. Het is een uniek traject waarin je mij als jouw sparringspartner mag gebruiken om in 3 a 4 maanden jouw online onderneming neer te zetten. We doen het samen. Jij de content en ik de techniek. Ik begeleid jou in het hele online ondernemen, met alle kennis die ik heb opgedaan als online ondernemer.

Wat kost dit traject

€2.197,00* Het is mogelijk om te betalen in 3 termijnen van €737.00* per maand

* Prijs is ex btw.
* De kosten van de tools die je gekozen hebt, waaronder licenties en/of abonnementen zit niet bij deze prijs inbegrepen.

 

Ben jij die Offline ondernemer die de transitie wil gaan maken naar online?
Die op zoek is naar een krachtige sparringpartner? 

Die wil gaan voor het beste restultaat?
Neem dan zeker contact met mij op!

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?