fbpx
Tikkie

 WhatsApp

Onlangs kreeg ik een WhatsApp bericht doorgestuurd van een ondernemer in de groente en fruit sector. Hij gaf aan dat het best moeilijk is met “de nieuwe corona maatregelen” om aan klanten te komen. Bij de vorige crisis ben ik ook ondernemer geweest, ik heb het toen niet gered, dus ik begreep meteen zijn actie.

Mijn hart bloed, het liefst wil ik alle ondernemers helpen om er niet aan onderdoor te gaan. Liefste wil ik alle boxen overnemen met groente en fruit, kaas, bloemen, vis, you name it. Maar dat gaat niet natuurlijk.

Wat ik wel kon doen is het WhatsApp bericht door sturen naar mijn contactpersonen in de regio en uiteraard een bestelling bij hem plaatsen.

We raakten in gesprek via de e-mail, hij gaf aan dat de mensen mochten kiezen hoe ze wilde betalen overmaken of contant betalen.

Nu ben ik ook vrijwilliger voor de stichting Downsyndroom vanwege mijn zoontje, en voor de stichting had ik uitgezocht hoe mensen een gift konden doen als ze geen contant geld bij zich zouden hebben. In deze tijd wil je eigenlijk ook geen contant geld ontvangen. Dus heb ik uitgezocht hoe dat werkt met een QR-CODE uitprinten van de Tikkie app, zodat er gedoneerd kon worden.

Voor enkele mensen zal dat gesneden koek zijn, voor mij was dat niet het geval. Dus vertelde ik dat tegen hem. Hij verkoopt pakketten met vaste prijzen. Voor hem een uitkomst om zo min mogelijk met klanten in aanraking te komen. Hij vroeg of hij die handleiding ook mocht krijgen.

Zo gezegd, zo gedaan.

Ik heb de handleiding voor hem aangepast en dacht, misschien zijn er wel meer ondernemers die dat ook niet weten en deze ook graag willen ontvangen.

Heb je interesse in deze handleiding. Hoe je een QR code kan maken van je pakketten-producten, klik dan hieronder op de link.

Ik ben zo dankbaar dat ik nu een Online-Ondernemer ben. Een Technisch Virtual Assistant die ondernemers helpt ook in deze onzekere tijden van Corona.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?