fbpx

Testimonials

Reorganized

 

Angelique is a fine IT Servicedesk Coordinator. While empowering her team to perform at their best, she also guards them from being overcomitted. She is very stead fast but also reasonable, which is a great combination and necessary for her role. She shows these qualities as well in her interpersonal activities, helping her team members where she can, but also reprimanding them when necessary. Keep it up Angelique, I look forward to work with you again in the future! 

Jeffry Turfboer

Senior IT Project Manager Infrastructure, It`s a Success

Angelique staat voor haar werk, ze staat open voor de mensen en hun mening. Je voelt je op je gemak bij haar. Ze luistert heel goed, ze weet waar ze over praat, en ze kan snel schakelen van onderwerp. Ze heeft veel geduld om werkzaamheden uit te leggen op een niveau die voor iedereen begrijpelijk is. Of terwijl Angelique is een lieve sociale vrouw, een doorzetter en een open geest.

Henri Crain

Werkvoorbereider, Stedin

Angelique is harde werker, vrolijk en opgeruimd. Ze heeft doorzettingsvermogen en blijft zichzelf ontwikkelen. Ze is accuraat, betrouwbaar, belangstellend en een doorzetter. De betrouwbaarheid die ze heeft was voor mij een soort barometer hoe het ging met mijn personeel. Haar inzet was een voorbeeld voor anderen.

Peter Lambrichts

Head of the Analysis and Assessment Division, Military Intelligence and Security Service

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Deze betrokkenheid toont ze zowel in de bedrijfsvoering als naar de collega’s die ze consulteerde. Daarnaast is Angelique een kei in allerhande administratieve processen en heeft mij regelmatig aangenaam verrast in haar aanpak. Kortom een zeer vriendelijke en gedreven collega.

 

Tycho Wijnans

Business Consultant (SAP), Tops Groep

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Ze is bereid een stap extra te zetten als dit benodigd is. Angelique heeft de wil om verder te komen en staat open voor feedback om dit te bereiken. Angelique is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken

Rick Brakenhoff

SAP Security manager, Facilicom

Angelique is a very enthusiastic and committed employe, she’s always focussed and eager to do things right. She’s very flexible and willing to help out a colleague or friend. It was enjoyable to work with her.

Arno van Heusden

Logistics Coördinator, WeCycle

Angelique is een zeer enthousiaste en collegiale vrouw. Zij is recht door zee, zeer klantvriendelijk en sociaal voelend. Angelique is een open persoonlijkheid, heeft grote inzet en een enorme wil om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

Mirjam Slabbers

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

De samenwerking met Angelique is zeer goed verlopen. Angelique is enthousiast, bevlogen en heeft hart voor de zaak. Ze heeft geen negen tot vijf mentaliteit en zal altijd net dat beetje extra geven. Angelique is een ervaren en bovenal een professionele collega. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is altijd bereid de ander te helpen. 

Hellen Dordrechter

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

Wil jij graag een testimonial achterlaten op deze site. Vul dan onderstaand formulier in.

Dan zorg ik dat je testimonial met linkbuilding (Indien gewenst) op deze website komt.

Voordeel daarvan is, dat Google dat altijd erg leuk vind, goed voor de vindbaarheid.

 

Testimonial

Wat ontzettend leuk en fijn dat je voor mij een testimonial wil maken.
Om het voor jou wat makkelijker te maken heb ik een formulier ontwikkeld die je zo kunt invullen.
Vind je het een beetje to much, dan kun je natuurlijk ook een mail sturen met je testimonial naar meerfocus@reorganized.nl ovv. Testimonial & dienst of product.
Lieve groet, Angelique de Visser


Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?