fbpx

Testimonials

Reorganized

 

Wat klanten, (oud) collega’s en leidinggevende over mij zeggen

Hebben wij samengewerkt?  Of heb je een product of dienst van mij afgenomen? En wil jij ook met een link naar jouw website op mijn website komen te staan (Linkbuilding). Vul dan zeker het testimonial formulier in.

Zo fijn dat ik Angelique ken!
FluentCRM is een nieuw systeem en ik wilde dit gaan gebruiken voor mijn e-mailmarketing. Ik trof Angelique online via een groep en wist al snel dat ze al verder hierin was terwijl ik het nog aan het leren was. Angelique is heel behulpzaam, meedenkend, eerlijk en kan goed onderbouwen waarom ze het anders zou doen dan dat ik het zelf misschien zou oppakken. Plus ze heeft goed zicht op het hele e-mailsysteem, de techniek en de inhoud.

Een prettige samenwerking die zeker om een vervolg vraagt, wanneer dat nodig is.

Rianne Weijer

www.eenwebsiteineenweek.nl

Als Virtual Ondersteuner help ik vrouwelijke (h)ondernemers met Social Media en Office Support.
Door lid te zijn van de Facebookgroep “Het Virtuele Ondersteuners Platform” kwam ik in contact met Liek (Angelique) de Visser. Ik werk veel met Trello, maar heb nog weinig gebruik gemaakt van Butler. Liek legt duidelijk uit hoe je regels in Trello maakt. Voor ondernemers die al ervaring hebben in Trello raad haar training(en) zeker aan.
Elike van de Kerkhof

Virtual Ondersteuner, E-Like Virtual Business Support

Ik gebruik Trello om mijn eigen To-Do’s bij te houden maar ook die voor mijn klanten.

Tijdens een zoom meeting van “Het virtuele ondersteuners Platform”vertelde Liek dat ze een training heeft over hoe je automatiseringen voor je laat werken in Trello. Ik was meteen geïnteresseerd want ik werk graag zo efficiënt als mogelijk!

Ik heb de training gevolgd en was erg blij met de heldere en duidelijke uitleg van Liek. Ze legt eerst heel duidelijk uit wat het je kan brengen en daarna hoe je de techniek erachter ingesteld.

Dit doet ze in kleine, goed te begrijpen stappen. Ik ga dit meteen voor mijzelf ook instellen. Als je ook efficiënt werken houdt zou ik haar training zeker volgen. Super bedankt Liek!

Wendy van Noord

Virtual Assistent, Richting Noord

Ik heb in het verleden een eigen bedrijf gehad in zelf ontworpen sieraden en tassen. Ik had totaal geen verstand van een webshop maken, huisstijl, reclame of hoe ik mijn bedrijf op de markt kon gooien. 

Toen kwam ik via via met Angelique in contact. Ik was erg tevreden over haar werk en haar ideeën. Wat ik ook fijn van haar vind, is dat ze overal boven op zit en geduldig is. Angelique is zeker een aanrader waar ik ontzettend veel aan heb gehad.

Melissa Langenberg

Melantho Sieraden

Angelique is een enthousiaste, vrolijke meid die je graag in je team hebt om noodzakelijke veranderingen doorgevoerd te krijgen. Dit met aandacht voor de persoon en het resultaat. Haar 3 grootste kwaliteiten zijn, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en ze kan heel goed luisteren.

Marcel Witvliet

Manager IT Services, Facilicom

Ik heb Angelique leren kennen als coördinator van de IT servicedesk waar zij leiding gaf aan het 1e lijn support team. Naast de dagelijkse aansturing, coördinatie en coachen van het team is haar haar focus gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening van het team en het verder professionaliseren van de IT servicedesk. Hiervoor neemt ze de nodige initiatieven en coördineert de benodigde activiteiten. Angelique beschikt over een pro-actieve werkhouding. Klanttevredenheid staat bij haar hoog in het vaandel en indien nodig acteert zij hier zeer adequaat op. Angelique heeft een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Ze begrijpt dat de klant op de hoogte wil worden gehouden en communicatie is dan ook erg belangrijk voor haar. Het documenteren en rapporteren over de dienstverlening doet zij netjes en nauwkeurig. In de periode dat wij hebben samengewerkt heeft zij goede inhoudelijke kennis van Topdesk opgedaan en ten toon gespreid.

Harold Zitter

Teamlead IT Support , Facilicom

Angelique is a fine IT Servicedesk Coordinator. While empowering her team to perform at their best, she also guards them from being overcomitted. She is very stead fast but also reasonable, which is a great combination and necessary for her role. She shows these qualities as well in her interpersonal activities, helping her team members where she can, but also reprimanding them when necessary. Keep it up Angelique, I look forward to work with you again in the future! 

Jeffry Turfboer

Senior IT Project Manager Infrastructure, It`s a Success

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Ze is bereid een stap extra te zetten als dit benodigd is. Angelique heeft de wil om verder te komen en staat open voor feedback om dit te bereiken. Angelique is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken

Rick Brakenhoff

SAP Security manager, Facilicom

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Deze betrokkenheid toont ze zowel in de bedrijfsvoering als naar de collega’s die ze consulteerde. Daarnaast is Angelique een kei in allerhande administratieve processen en heeft mij regelmatig aangenaam verrast in haar aanpak. Kortom een zeer vriendelijke en gedreven collega.

 

Tycho Wijnans

Business Consultant (SAP), Tops Groep

Angelique staat voor haar werk, ze staat open voor de mensen en hun mening. Je voelt je op je gemak bij haar. Ze luistert heel goed, ze weet waar ze over praat, en ze kan snel schakelen van onderwerp. Ze heeft veel geduld om werkzaamheden uit te leggen op een niveau die voor iedereen begrijpelijk is. Of terwijl Angelique is een lieve sociale vrouw, een doorzetter en een open geest.

Henri Crain

Werkvoorbereider, Stedin

Angelique gaat heel doelgericht te werk. Ze weet goed te filteren wat wel en niet voor haar interessant is. Ze is erg gedreven, blijft altijd zichzelf ontwikkelen. Ze wil graag alles juist hebben en weten. Ze laat zich niet afleiding door mensen die het haar niet gunnen. Angelique is een hele vriendelijke gezellige vrouw die op vele gebieden ook nog steun kan bieden. En is prettig om mee samen te werken. 

Alain van Riet

Federico Mahora

Angelique is a very enthusiastic and committed employe, she’s always focussed and eager to do things right. She’s very flexible and willing to help out a colleague or friend. It was enjoyable to work with her.

Arno van Heusden

Logistics Coördinator, WeCycle

Angelique is een zeer enthousiaste en collegiale vrouw. Zij is recht door zee, zeer klantvriendelijk en sociaal voelend. Angelique is een open persoonlijkheid, heeft grote inzet en een enorme wil om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

Mirjam Slabbers

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

De samenwerking met Angelique is zeer goed verlopen. Angelique is enthousiast, bevlogen en heeft hart voor de zaak. Ze heeft geen negen tot vijf mentaliteit en zal altijd net dat beetje extra geven. Angelique is een ervaren en bovenal een professionele collega. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is altijd bereid de ander te helpen. 

Hellen Dordrechter

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

Angelique is harde werker, vrolijk en opgeruimd. Ze heeft doorzettingsvermogen en blijft zichzelf ontwikkelen. Ze is accuraat, betrouwbaar, belangstellend en een doorzetter. De betrouwbaarheid die ze heeft was voor mij een soort barometer hoe het ging met mijn personeel. Haar inzet was een voorbeeld voor anderen.

Peter Lambrichts

Head of the Analysis and Assessment Division, Military Inteligence and Security Service

Social Proof, het is zo belangrijk en ik vergeet er steeds om te vragen.

Heb jij met mij gewerkt en zou je mij willen helpen om die social proof te krijgen?

Dan zou ik het ontzettend waarderen als je een testimonial wil achterlaten op deze site. door het onderstaand formulier in te vullen.

Dan zorg ik dat jouw testimonial met de link naar jouw website (Indien gewenst) op deze website komt. Dat is niet alleen goed voor mij, maar ook voor jouw linkbuilding.

Want Google is een echte fan van Linkbuilding. En dat is weer goed voor de vindbaarheid, je zichtbaarheid en je herkenbaarheid.

 

Testimonial

Wat ontzettend leuk en fijn dat je voor mij een testimonial wil maken.
Om het voor jou wat makkelijker te maken heb ik een formulier ontwikkeld die je zo kunt invullen.
Vind je het een beetje to much, dan kun je natuurlijk ook een mail sturen met je testimonial naar meerfocus@reorganized.nl ovv. Testimonial & dienst of product.
Lieve groet, Angelique de Visser


Gelijk naar mijn:

Diensten pagina
FAQ
Wie ben ik
Blogberichten
Reorganized Planner
Testimonials

Volg je mij al op Reorganized

HEB JE TWIJFELS OF WIL JE NOG WAT WETEN?

STEL JE VRAAG

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?