fbpx

Testimonials

Reorganized

 

Wat klanten, (oud) collega’s en leidinggevende over mij zeggen

Hebben wij samengewerkt?  Of heb je een product of dienst van mij afgenomen? En wil jij ook met een link naar jouw website op mijn website komen te staan (Linkbuilding). Vul dan zeker het testimonial formulier in.

Afgenomen dienst FluentCRM “Compleet ontzorg pakket

Zo fijn dat ik Angelique ken.  Ook na de opdracht staat ze voor mij klaar! 

FluentCRM is een nieuw systeem en ik wilde dit gaan gebruiken voor mijn e-mailmarketing. Ik trof Angelique online via een groep en wist al snel dat ze al verder hierin was terwijl ik het nog aan het leren was. Angelique is heel behulpzaam, meedenkend, eerlijk en kan goed onderbouwen waarom ze het anders zou doen dan dat ik het zelf misschien zou oppakken. Plus ze heeft goed zicht op het hele e-mailsysteem, de techniek en de inhoud.

Een prettige samenwerking die zeker om een vervolg vraagt, wanneer dat nodig is.

Rianne Weijer

www.eenwebsiteineenweek.nl

Afgenomen dienst FluentCRM “Compleet ontzorg pakket

Angelique is de absolute TOPPER achter de schermen van mijn e-mailmarketing.

Ze heeft mij vakkundig geholpen bij de inrichting van FluentCRM en FluentForms, en alles wat erbij komt kijken.
Ik ben niet bepaald een technisch genie op dat vlak, en geduld daarin is niet mijn sterkste punt, maar Angelique heeft dit wel! Ze doet het met plezier!

Het beste is dat ik mij er geen zorgen over hoef te maken. Ik lever gewoon de input aan, voor de voorkant van de e-mailmarketing en de automatiseringen in de funnel, en zij zorgt voor de rest.

Haar manier van communiceren en samenwerken is erg fijn – ze deelt zelfs waardevolle tips en inzichten over de inhoud in haar Skillba Academy.
Ik ben oprecht blij en tevreden met haar hulp. Dankzij Angelique kan ik me focussen op mijn bedrijf, wetende dat mijn e-mailmarketing in bekwame handen is. Een echte professional!

 

Martine Houët

Virtual Assistent - Expertise Social Media, https://www.handsonbymartine.nl/

Afgenomen dienst FluentCRM “Compleet ontzorg pakket

Angelique haar aanpak en enthousiasme maakten het proces aangenaam. 

Angelique van Reorganized heeft mijn e-mail marketing ingericht voor mijn bedrijf Expatkids.
Vanaf het begin was de samenwerking super fijn. Haar aanpak en enthousiasme maakten het proces aangenaam.
Angelique heeft de tijd genomen om mijn bedrijf en mijn doelen te begrijpen. Ze kent de technische aspecten van mailfunnels inrichten goed. Maar dat is niet het enige waar ze goed in is, ze deelde ook praktische tips met mij en hielp mij met creatieve ideeën om de mailfunnel nog beter in te richten. Tijdens het hele proces was Angelique responsief en hield ze me op de hoogte van elke stap.

Ik zou iedereen aanbevelen om jouw mailfunnel door Angelique in te laten richten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met haar samen te werken.

Lisanne Loep

Teacher in the basics about the Dutch primary school system, https://www.expatkids.info

Afgenomen dienst FluentCRM “Compleet ontzorg pakket

Superblij met alle tijd en energie die Angelique er in heeft gestoken en mega trots op het resultaat. 

Vier jaar geleden had ik al het plan opgevat om een bijzondere nieuwsbrief op te gaan zetten in de vorm van een zwangerschapskalender, echter was dat wat meer werk dan verwacht dus belandde dat idee in de koelkast. Na Angelique gesproken te hebben was ik in het begin even terughoudend over het systeem van FluentCRM dat zij adviseerde, het zag er erg omslachtig uit. Echter, na het instellen bleek het tegendeel waar, het is veel makkelijker dan het huidige programma dat ik gebruik en je kunt direct in WordPress alles aanpassen.

Ik koos voor het “Compleet ontzorg pakket” zodat ik, naast de teksten voor de mailings, nergens aan hoefde te denken. Angelique dacht echt mee, toonde veel initiatief en luisterde goed naar de feedback die ze kreeg zoals het ontwerp van de handtekening. Het is echt een mega klus geweest om alle automatiseringen goed te zetten en alle mailtjes op te maken, dus superblij met alle tijd en energie die zij er in heeft gestoken en mega trots op het resultaat.  In het eindgesprek heeft ze laten zien hoe alles werkt, zodat ik kleine aanpassingen nu zelf kan doen. Ook de standaard nieuwsbrief staat nu ingesteld in FluentCRM zodat ik geen maandelijks bedrag meer hoef te betalen voor het aantal inschrijvingen, dus uiteindelijk bespaar ik zelfs geld 😉  

Tot slot was het heel fijn dat de communicatie heel soepel ging en ze hield goed de deadline in de gaten, waardoor de klus zelfs twee weken voor de deadline klaar was. Kortom een hele fijne samenwerking, in de toekomst weet ik bij wie ik moet zijn voor e-mailmarketing.
Linda van Aken

Mamaliefde - Blogger, https://www.mamaliefde.nl/

Afgenomen dienst Skillba
Inrichten Skillba Academy

Wat een fantastisch mens, meedenken, flexibel, en kwam zelf ook met goede ideeën waardoor wij een vliegende start maakte.

Ik wilde samen met mijn vader een videoprogramma maken over de spirituele numerologie. Ik was aan het zoeken naar het juiste platform en kwam terecht bij Skillba. Alleen kwam ik er zelf niet uit. We wisten niet hoe we video’s moesten plaatsen, en waar te beginnen.

Via Leon (Bedenker van Skillba) hoorde ik van Angelique, dat zij helpt daarmee. Meteen contact met haar opgenomen en na het eerste gesprek hadden we meteen een klik. Wat een fantastisch mens, meedenken, flexibel, en kwam zelf ook met goede ideeën waardoor wij een vliegende start maakte. We hadden al zoveel mooie video’s klaarstaan die alleen nog verwerkt moesten worden.

Het hele proces van het begin tot het eind hebben we samen met Angelique gemaakt. Kijk eens naar het resultaat, bijna niet te geloven. Hoe fantastisch is deze videoserie geworden. Het enthousiasme van Angelique, WAAUWW. in 1 woord GE-WEL-DIG.

Opmerking: Een kado van Albert voor mijn netwerk:

Heb jij interesse in 1 van deze numerologietrainingen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Welke variant je ook kiest, met de kortingscode “ANGELIQUE” krijg je 15% korting. Hoe gaaf is dat?

Albert & Gerrit Jansen

AlbertJansen.com, https://albertjansen.skillba.com/

Afgenomen product: “Trello training

Als Virtual Ondersteuner help ik vrouwelijke (h)ondernemers met Social Media en Office Support.

Ik kwam in contact met Liek in een Facebookgroep. Ik werk veel met Trello, maar heb nog weinig gebruik gemaakt van Butler. Liek legt duidelijk uit hoe je regels in Trello maakt. Voor ondernemers die al ervaring hebben in Trello raad haar training(en) zeker aan.
Elike van de Kerkhof

Virtual Ondersteuner, E-Like Virtual Business Support

Afgenomen product: “Training Trello

Ik gebruik Trello om mijn eigen To-Do’s bij te houden, maar ook die voor mijn klanten.

Tijdens een zoom meeting vertelde Liek dat ze een training heeft over hoe je automatiseringen voor je laat werken in Trello. Ik was meteen geïnteresseerd want ik werk graag zo efficiënt als mogelijk!

Ik heb de training gevolgd en was erg blij met de heldere en duidelijke uitleg van Liek. Ze legt eerst heel duidelijk uit wat het je kan brengen en daarna hoe je de techniek erachter ingesteld.

Dit doet ze in kleine, goed te begrijpen stappen. Ik ga dit meteen voor mijzelf ook instellen. Als je ook efficiënt werken houdt, zou ik haar training zeker volgen. Super bedankt Liek!

Wendy van Noord

Virtual Assistent, Richting Noord

Afgenomen product: “Contentplanner in Trello

Herken je dat… dat je hoofd soms explodeert met ideeën en dat je die echt ergens op moet schrijven, anders ben je ze kwijt. Mijn brein werkt bijna dagelijks op deze manier en ik noteerde al die spinsels her en der:
In notitie-apps, Whatsappjes naar mezelf, mailtjes naar mezelf, kreten in diverse Bambooks, flarden tekst in notitieboekjes…  En dan… Dan heb je je agenda geblockt om dat ene toffe uitgebreide blog te gaan schrijven, zoek je je iebel naar waar die notities erover stonden. Arrrggghhhh! (Herkenbaar tot dusver?)
En toenStuitte ik op de Trello-Contentplanner van Reorganized.
Alleen al de naam “Reorganized” klonk meteen welkom gezien mijn ietwat chaotische werkvormen… 😉
Al eerder had ik eens wat gedaan met Trello, maar echt best friends kon ik ons niet noemen. Dus ik was eigenlijk gewoon super nieuwsgierig of Liek haar minicursus mij het Trello-licht zou brengen.
Want de boel wat Reorganizen was wel echt nodig. 😉
Ik was verrast door haar overcomplete Contentplanner board

(effe hoor… never seen zo’n uitgebreide contentplannerrrrr .. en geloof mij… ik heb er veel gezien), maar dat niet alleen… Alle extra informatie die ze erbij vertelt. Amaiiii, was Reorganized, maar eerder binnengevlogen op mijn laptop. Haha!

Liek, mijn complimenten.
Wat heb ik er veel aan gehad! Sindsdien zijn Trello en ik echte vriendjes geworden. Ik zou nu niet meer zonder kunnen. Eindelijk weer structuur in mijn georganiseerde chaos.

En eh, Liek… Geef je me een seintje als je Contentplanner 2024 klaar is? Dan ben ik de eerste die ‘m aanschaft!

Saskia Veltenaar

Website & academy design, De Online Techlady

Afgenomen product: “Contentplanner in Trello”

Ik heb de content planner 2023 van Reorganized in Trello gekocht met als doel om mijn marketingacties te structureren. Angelique heeft een mooie Academy gebouwd met daarin heldere video’s om de planner in Trello goed te leren kennen en te gebruiken. De content planner heeft een heldere structuur, waarmee je in één oogopslag kunt zien welke inhaakmomenten er per maand zijn. Daarnaast staan er per maand blokken voor je eigen content, met een voorzet voor thematische content zodat je niets mist in je content planning. Dit is een handige tool voor je eigen content planning.

Een aanrader om deze te gebruiken door planner en content nerds, zoals ikzelf.”

Aurélie Veltema

Content Marketing advies, Sociallie

Afgenomen dienst: ontwerpen en inrichting van een webshop

Ik heb in het verleden een eigen bedrijf gehad in zelf ontworpen sieraden en tassen. Ik had totaal geen verstand van een webshop maken, huisstijl, reclame of hoe ik mijn bedrijf op de markt kon gooien.

Toen kwam ik via via met Angelique in contact. Ik was erg tevreden over haar werk en haar ideeën. Wat ik ook fijn van haar vind, is dat ze overal boven op zit en geduldig is. Angelique is zeker een aanrader waar ik ontzettend veel aan heb gehad.

Melissa Langenberg

Melantho Sieraden

Angelique is een enthousiaste, vrolijke meid die je graag in je team hebt om noodzakelijke veranderingen doorgevoerd te krijgen. Dit met aandacht voor de persoon en het resultaat. Haar 3 grootste kwaliteiten zijn, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en ze kan heel goed luisteren.

Marcel Witvliet

Manager IT Services, Facilicom

Ik heb Angelique leren kennen als coördinator van de IT servicedesk waar zij leiding gaf aan het 1e lijn support team. Naast de dagelijkse aansturing, coördinatie en coachen van het team is haar haar focus gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening van het team en het verder professionaliseren van de IT servicedesk. Hiervoor neemt ze de nodige initiatieven en coördineert de benodigde activiteiten. Angelique beschikt over een pro-actieve werkhouding. Klanttevredenheid staat bij haar hoog in het vaandel en indien nodig acteert zij hier zeer adequaat op. Angelique heeft een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Ze begrijpt dat de klant op de hoogte wil worden gehouden en communicatie is dan ook erg belangrijk voor haar. Het documenteren en rapporteren over de dienstverlening doet zij netjes en nauwkeurig. In de periode dat wij hebben samengewerkt heeft zij goede inhoudelijke kennis van Topdesk opgedaan en ten toon gespreid.

Harold Zitter

Teamlead IT Support , Facilicom

Angelique is a fine IT Servicedesk Coordinator. While empowering her team to perform at their best, she also guards them from being overcomitted. She is very stead fast but also reasonable, which is a great combination and necessary for her role. She shows these qualities as well in her interpersonal activities, helping her team members where she can, but also reprimanding them when necessary. Keep it up Angelique, I look forward to work with you again in the future! 

Jeffry Turfboer

Senior IT Project Manager Infrastructure, It`s a Success

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Ze is bereid een stap extra te zetten als dit benodigd is. Angelique heeft de wil om verder te komen en staat open voor feedback om dit te bereiken. Angelique is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken

Rick Brakenhoff

SAP Security manager, Facilicom

Ik heb Angelique leren kennen als een zeer betrokken collega. Deze betrokkenheid toont ze zowel in de bedrijfsvoering als naar de collega’s die ze consulteerde. Daarnaast is Angelique een kei in allerhande administratieve processen en heeft mij regelmatig aangenaam verrast in haar aanpak. Kortom een zeer vriendelijke en gedreven collega.

 

Tycho Wijnans

Business Consultant (SAP), Tops Groep

Angelique staat voor haar werk, ze staat open voor de mensen en hun mening. Je voelt je op je gemak bij haar. Ze luistert heel goed, ze weet waar ze over praat, en ze kan snel schakelen van onderwerp. Ze heeft veel geduld om werkzaamheden uit te leggen op een niveau die voor iedereen begrijpelijk is. Of terwijl Angelique is een lieve sociale vrouw, een doorzetter en een open geest.

Henri Crain

Werkvoorbereider, Stedin

Angelique gaat heel doelgericht te werk. Ze weet goed te filteren wat wel en niet voor haar interessant is. Ze is erg gedreven, blijft altijd zichzelf ontwikkelen. Ze wil graag alles juist hebben en weten. Ze laat zich niet afleiding door mensen die het haar niet gunnen. Angelique is een hele vriendelijke gezellige vrouw die op vele gebieden ook nog steun kan bieden. En is prettig om mee samen te werken. 

Alain van Riet

Federico Mahora

Angelique is a very enthusiastic and committed employe, she’s always focussed and eager to do things right. She’s very flexible and willing to help out a colleague or friend. It was enjoyable to work with her.

Arno van Heusden

Logistics Coördinator, WeCycle

Angelique is een zeer enthousiaste en collegiale vrouw. Zij is recht door zee, zeer klantvriendelijk en sociaal voelend. Angelique is een open persoonlijkheid, heeft grote inzet en een enorme wil om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

Mirjam Slabbers

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

De samenwerking met Angelique is zeer goed verlopen. Angelique is enthousiast, bevlogen en heeft hart voor de zaak. Ze heeft geen negen tot vijf mentaliteit en zal altijd net dat beetje extra geven. Angelique is een ervaren en bovenal een professionele collega. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is altijd bereid de ander te helpen. 

Hellen Dordrechter

Mede Eigenaar Slabbers de Lange

Angelique is harde werker, vrolijk en opgeruimd. Ze heeft doorzettingsvermogen en blijft zichzelf ontwikkelen. Ze is accuraat, betrouwbaar, belangstellend en een doorzetter. De betrouwbaarheid die ze heeft was voor mij een soort barometer hoe het ging met mijn personeel. Haar inzet was een voorbeeld voor anderen.

Peter Lambrichts

Head of the Analysis and Assessment Division, Military Inteligence and Security Service

Social Proof, het is zo belangrijk en ik vergeet er steeds om te vragen.

Heb jij met mij gewerkt en zou je mij willen helpen om die social proof te krijgen?

Dan zou ik het ontzettend waarderen als je een testimonial wil achterlaten op deze site. door het onderstaand formulier in te vullen.

Dan zorg ik dat jouw testimonial met de link naar jouw website (Indien gewenst) op deze website komt. Dat is niet alleen goed voor mij, maar ook voor jouw linkbuilding.

Want Google is een echte fan van Linkbuilding. En dat is weer goed voor de vindbaarheid, je zichtbaarheid en je herkenbaarheid.

 

Testimonial Diensten, Producten & Trainingen

Testimonial

Wat ontzettend leuk en fijn dat je voor mij een testimonial wil maken.
Om het voor jou wat makkelijker te maken heb ik een formulier ontwikkeld die je zo kunt invullen.
Vind je het een beetje to much, dan kun je natuurlijk ook een mail sturen met je testimonial naar meerfocus@reorganized.nl ovv. Testimonial & dienst of product.
Lieve groet, Angelique de Visser


Gelijk naar mijn:

Diensten pagina
FAQ
Wie ben ik
Blogberichten
Reorganized Planner
Testimonials

Volg je mij al op Reorganized

HEB JE TWIJFELS OF WIL JE NOG WAT WETEN?

Stel je vraag

STEL JE VRAAG

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?