fbpx

De “Strippenkaart”

Om jou op een laagdrempelige manier te kunnen ondersteunen

 

Stel je voor dat je een strippenkaart hebt, een ticket tot succes voor jouw online onderneming. Dat is wat ik aanbied!

Met mijn strippenkaart ben ik jouw go-to expert voor alles technisch.
Of het nu gaat om het optimaliseren van je e-mailmarketing met FluentCRM, het bouwen van ingewikkelde funnels, het structureren van jouw bedrijfsprocessen met Trello, of het perfectioneren van je Skillba-leeromgeving, ik sta voor je klaar.

Mijn Expertise

  • FluentCRM e-mail marketing: Jouw e-mailmarketing wordt onweerstaanbaar met mijn FluentCRM vaardigheden. Van het opzetten van instellingen tot het creëren van herhalende campagnes, ik heb het allemaal onder controle.

  • Tech Guru: Trello, Skillba, WordPress met Divi
    noem het maar op, en ik zorg ervoor dat het vlekkeloos werkt. Structuren, inrichtingen, en nog veel meer.

  • Branding Expert: Laat je merk stralen! Ik help je met branding, van het maken van handleidingen tot het ontwerpen van e-books die jouw verhaal vertellen.

Waarom Kiezen Voor Mij?

  • Doorgewinterde Expertise: Met jarenlange ervaring ken ik de ins en outs van de digitale wereld. Ik ben hier om die kennis over te brengen in jouw onderneming.

  • Vriendelijk en Toegankelijk: Mijn aanpak is informeel en vriendelijk. Laten we samenwerken als een team, want jouw succes is mijn succes.

  • Kennismaken met mij: Door middel van mijn strippenkaart kun laagdrempelig kennis met mij maken. En kun je deze inzetten wanneer je maar wilt. Het is de flexibele en stressvrije manier om jouw projecten aan te pakken.

Hoe Werkt Het?

 

1: Kies Jouw Strippenkaart: Selecteer de uren dat past bij jouw behoeften. Van eenmalige klussen tot doorlopende ondersteuning, ik heb opties voor elk bedrijf.
2: Plan jouw gesprek in: In de e-mail die je ontvangt na de betaling, vind je een link waarmee je direct een afspraak kunt inplannen voor ons gesprek, waarin we samen de beste aanpak voor jouw project bespreken.
3: Zie Jouw Onderneming Groeien: Doe lekker jouw eigen ding, en ik doe het mijne. Zo kunnen we samen zorgen dat jouw onderneming gaat groeien, en jij zichtbaar bent bij jouw ideale klant.

2024 Strippenkaart

STRIPPENKAART

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?