fbpx

Over Mij

Reorganized

 

Wie ben ik

Mijn naam is Angelique, geboren in Den Haag op 20 september 1976. Ik mag mezelf de vrouw van Ruud en moeder van Tom noemen. We wonen in een leuk huis in Den Haag waar ik boven op zolder mijn kantoor heb ingericht. Samen hebben we 4 katten, het is dus een gezellige boel bij ons thuis.

 

Mijn kernwaarden

Ambitieus, doorzetter,
enthousiast, leergierig,
vernieuwend en gedreven

Passie

Mijn man en ik hebben een passie voor motorrijden, heerlijk om die vrijheid te ervaren. Tijden het rijden stromen de ideeën door mijn hoofd. Hierdoor ervaar ik rust en ontspanning, ook al moet ik natuurlijk mijn focus op de weg houden. 😉 Verder ga ik graag, alleen of met mijn man of vriendinnen, naar de wellness. Bovendien ben ik creatief, dus houd ik een BUJO (Bullet Journal) bij. Net zoals in mijn onderneming kan ik daar mijn inspiratie goed in kwijt.

Mijn droom

Na de geboorte van mijn zoontje heb ik een sabbatical genomen, om voor hem te kunnen zorgen zoals hij dat verdient. Sinds hij naar school gaat, had ik weer meer tijd om na te denken over mijn eigen toekomst. Wat wil ik gaan doen? Wat zijn mijn doelen? Hoe wil ik mijn praktische tijd gaan inzetten.

Ondernemen zit me in het bloed, het is daarom echt een droom die uitkomt. Flexibel werken, samenwerken met wie en wanneer ik wil. Hoe mooi is dat. Dit beroep Virtual Assistent kwam op mijn pad op het juiste moment.

Ik kan al mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar meenemen en in een modern jasje gieten. Om met jou mee te denken hoe we er samen ervoor kunnen zorgen dat je een geweldige groei kan doormaken met je onderneming.

Wil je me persoonlijk, of virtueel spreken? Leuk ik kan niet wachten.

Vul dan het contactformulier in, of geef me een belletje en dan maken we een afspraak voor een echt of virtueel kopje koffie of thee.

Volgens andere ben ik ook;

  • Lief,
  • Eerlijk,
  • Geen verborgen agenda,
  • Zorgzaam,
  • Geduldig,
  • en een leuke collega.

De kunst is om zulk leuk werk te hebben dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt. 

Loesje

Koude Acquisitie

Toen ik een aantal jaar geleden de opleiding NIMA A sales deed, werd ik niet zo gelukkig van het harde koude sales verhaal. Ik ben daarom zo blij dat dat tegenwoordig anders is. Dat het gaat om ‘wie ben ik/jij’, dat contacten via de socialmedia kanalen warme contacten kunnen worden. Maar dat het wel heel belangrijk is om dit alles goed en technisch in te regelen. De zogenaamde automatisering. Dit kan natuurlijk met diverse prachtige programma’s. Waaronder bijvoorbeeld ActiveCampaign. De basis heb ik goed onder de knie maar ik wil er veel meer mee doen, om alles eruit te kunnen halen. Een echte expert worden. Dus ben ik bezig met de opleiding van Yvonne Rückert. Naar mijn idee de beste opleider als het gaat om ActiveCampaign.

Mijn Drive

Ik werkte als jong meisje bij de gezinszorg. Daar zorgde ik voor de moeder en de kinderen. Ik werd voornamelijk in gezinnen geplaatst die echt hulp nodig hadden. Bijvoorbeeld bij het huishouden. Om de administratie te ordenen en adviezen te geven over de kinderen. Ja ik weet het, ik was jong, maar deze job ging me goed af. Al had ik wel ambitie om op kantoor terecht te komen. Dat leek me toch ZO gaaf.

Maar ja ik wist niet eens hoe een pc aanging, ik wist alleen hoe ik hem af kon stoffen. Dus ging ik iedere dag, wanneer ik weer wat nieuws had geleerd naar Content uitzendbureau om te vertellen wat ik had geleerd. De aan knop weet ik nu te vinden, nu weet ik waar de programma’s zijn. Ik denk dat je wel de sfeer kunt proeven. Dat vonden ze, en ik quote, “zo leuk, die volhardendheid en enthousiasme” dat ze me een contract hebben gegeven.

Na een verkorte Schoevers opleiding kon ik direct voor de overheid gaan werken. Daar begon ik in het archief, maar werd al snel gevraagd om projectsecretaresse te worden op een nog niet bestaande afdeling. Jeetje, wat een eer was dat. Oh je had me moeten zien stuntelen met knippen en plakken in een word-document.

Mijn Kolonel, was erg geduldig met me. Hij zei altijd “Het maakt me niet uit hoe je deze taak volbrengt, als je het maar doet”. Werken voor hem heeft mij  zo gesterkt dat ik al snel de vraagbaak was voor collega’s als het ging om technische vragen over Microsoft programma’s. Mijn werkmentaliteit en persoonlijk karakter werd niet ongezien in de organisatie. Ik werd regelmatig gevraagd om voor andere leidinggevenden te komen werken. Hoe mooi is dat.

In deze en na deze werkgever heb ik dus mijn krachten ingezet om een afdeling ‘from scratch’ op te zetten, of een bestaande afdeling te reorganiseren. Dat is ook de reden waarom ik nu voor mijn bedrijfsnaam Reorganized heb gekozen. Past toch perfect.

Dit was een stukje van mijn werkverleden om de sfeer te proeven hoe ik als persoon in het leven sta.

 

LinkedIn

Wil je mijn volledige werkervaringen ontdekken, kijk dan op mijn LinkedIn pagina.
Link dan ook meteen, vind ik wel zo gezellig.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?