fbpx

DE MEEST COMPLETE GRATIS INHAAKKALENDER 2021 IN EEN TRELLO BOARD

Dit is DE 𝐒𝐧𝐑𝐚𝐚𝐀𝐀𝐚π₯𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫 voor het jaar 𝟐𝟎𝟐𝟏 in Trello

 

Dit is de meest complete GRATIS inhaakkalenderΒ van het jaar 2021 in TrelloΒ met uitgebreide onderwerpen die voor iedere elke ondernemer te gebruiken is. Of je nu een Marketeer bent, een zorg ondernemer, een coach, een trainer of een slijterij hebt.

√ Heb jij soms ook inspiratie nodig?
√ Weet je af en toe niet waar je je social media nu weer mee kunt vullen om toch zichtbaar te zijn bij je ideale klant?
√ Wil jij gewoon kunnen inhaken op feestdagen, actualiteiten of gewoon op de humor dagen zoals krokettendag?

Afgelopen jaar was een bewogen jaar, ik ben benieuwd wat 2021 gaat brengen.
Er zijn heel veel leuke onderwerpen waar je over zou kunnen schrijven als je even niet geΓ―nspireerd bent.
Het is in ieder geval belangrijk dat je inspeelt op de gebeurtenissen die relevant zijn voor je klanten of doelgroep.
De inhaker moet een toegevoegde waarde hebben voor je bedrijf of omdat je een sterke mening hebt over een bepaald onderwerp. Wees authenthiek in wat je schrijft.

Heb je nog geen account bij Trello, meld je dan eerst aan voor een gratis account bijΒ Β TRELLO voordat je deze gratis Inhaakkalender kunt kopiΓ«ren in je account.

BONUS

In dit trello Board zitten niet alleen inhaakmomenten, ook nog veel bruikbare social media tips.

Doe er je voordeel mee.

Ik wens je heel veel plezier met deze uitgebreide inhaakkalender 2021

Inhaakkalender 2021 Trello
2021 Inhaakkalender

Reorganized_Jouw Technische Virtual Assistant

Wie ben ik

Mijn naam is Angelique de Visser

Als Technisch Business Ondernemer help ik ambitieuze ondernemers onder andere met hun online zichtbaarheid + het begrijpen van de complexe digitale wereld.


Van Offline naar Online | Ik richt technisch de werk- en of leeromgeving in van ondernemers die moeite hebben met – of energie verliezen bij – het automatiseren van hun onderneming.


Ik geniet ervan om de online tools te ontdekken, te snappen, uit te leggen en te documenteren in mijn praktische
Stap-voor-Stap handleidingen.

De gratis Trello Inhaakkalender van Reorganized is echt geweldig. Ik gebruik Trello o.a. voor contentplanning en afstemming met mijn klanten. De zeer uitgebreide inhaakkalender geeft overzicht, inspiratie en het scheelt tijd. Het is een waardevolle toevoeging voor mezelf en klanten. Dankjewel Angelique voor dit mooie aanbod πŸ™πŸ».Β Β 

Marion

Lichterondernemen

Voor wie is deze content kalender geschikt

Deze inhaakkalender is voor iedere ondernemer geschikt die bezig is met zijn of haar online zichtbaarheid. Er komen dagen voorbij als “Dag van de directeur, Dag van de wodka, dag van de olifant, Wandel naar je werk dag” Er is dus voor veel beroepsgroepen wel een mooie inhaakdag uit te halen.

Zorg voor relevantie

Om alle dagen nu te gaan gebruiken voor je Social Media gaat natuurlijk te ver. Zorg ervoor dat wanneer je een inhaakmoment uitkiest dat deze of bij je merk past. Of dat je hier een uitgesproken mening over hebt. Zodat je leads en volgers je een beetje beter kunnen leren kennen.Β 

Kies het juiste kanaal

Is het inhaakmoment geschikt voor je social media kanalen of zou je er juist een blog over kunnen schrijven. Stel dat het een bericht is die je in je Instagram account zou gebruiken, zorg dan zeker voor de juiste hashtags. Het is erg belangrijk dat je bericht interactief gaat worden. Een vraag stellen of een call to action is daarom ook altijd een goede afsluiter om hoger te ranken.

Ik maak nog geen gebruik van Trello, is dit dan wel voor mij?

Als je nog geen account hebt bij Trello, kan ik je echt aanraden om ermee te starten. Het is een fijne manier om je hoofd te legen. Je bedrijf meer structuur te geven. Je kunt gebruik maken van een gratis variant.

Deze gratis inhaakkalender is ook in de gratis variant gemaakt.Β 

Mocht je nog geen account hebben, en er aan denken om gebruik te willen maken van Trello, dan zou het super leuk zijn als je mijn affiliate link kunt gebruiken om lid te worden. Dat geeft mij weer wat korting.

 

Ja ik wil gebruik maken van Trello.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?