fbpx
  • Wil je weten wat een Virtual Assistant is?
  • Wil je weten hoe ik met jou samen werk?
  • Hoe ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen?

    Kijk dan bij de FAQ voor de antwoorden.

Liek 32 scaled
Aanmelden voor mijn Tool tips & tricks

Aanmelden voor mijn technische Tips en Tricks

Wanneer je ook aanvinkt in formulieren dat je je aanmeldt voor mijn Technische Tips en Tricks zal je eens in de zoveel tijd een e-mail ontvangen. Ik heb niet de behoefte om je te gaan overstromen met e-mail. Wanneer je een e-mail van mij krijgt, zal dat ook echt volstaan met gedegen en uitgeteste informatie.

Wat kun je dan verwachten.

  • Goede Tips en Tricks over nieuwe of bestaande tools die ik heb geleerd.
  • Je kunt ook op de hoogte gesteld worden wanneer ik weer een leuke blog heb geschreven.
  • Diverse Tips en Tricks over de verschillende Social Media Kanalen.

Als Technisch online ondernemer moet en wil ik graag op de hoogte blijven van de nieuwste functionaliteiten.

Voor de kleine tips en tricks verwijs ik je graag naar mijn social media.

Wat is een Virtual Assistant

Een virtual wattusss.

Ja, snap ik. Nog niet iedereen weet wat een Virtual Assistant is. Een Virtual Assistent ondersteunt zelfstandig ondernemers. Dat kunnen ondernemers zijn in het MKB, de kleine zelfstandige, zoals bijv. coaches en trainers. Deze ondernemers zijn begonnen vanuit hun passie. Ze zijn goed in hun vak, maar hebben vaak geen kennis of tijd voor allerlei bijzaken.

Niet uit onwil, maar gewoon door gebrek aan tijd of expertise.

Die bijzaken waar ik het over heb zijn bijvoorbeeld het online zichtbaar zijn, of het werken met allerlei tools om efficiënter te kunnen werken. Niet de juiste aftersales bieden. Dat evenement organiseren wat zoveel tijd kost. Een webinar klaarzetten. Procesbeschrijving maken die zo nodig zijn. Zo zijn er nog ontelbare voorbeelden te noemen.

Er zijn verschillende vA’s met hun eigen specialisme. Er zijn traditionele vA’s, die breed inzetbaar zijn. Er zijn vA’s, die ‘als high level vA‘ met je mee kunnen denken over je bedrijf, en zich juist gespecialiseerd hebben op een bepaald gebied of gebieden. Niet te verwarren met een Personal Assistent (Pa), want die neem je in dienst van het bedrijf.

Een vA kun je al inhuren voor enkele uren per maand, met de uurlonen die daarbij passen. Ze werken op basis van, een strippenkaart, op uurloon of met pakketten.

Hoe werk ik graag met jou samen?

Ik geloof in open en eerlijke communicatie. Er word wel eens gezegd dat ik een open boek ben. Dat klopt; ik heb geen verborgen agenda.

In mijn vorige baan in loondienst was ik leidinggevende op een ICT servicedesk. Mijn kracht was ook om erachter te komen waar de talenten lagen van de ICT medewerkers. Ik geloof in intuïtief coachen en leidinggeven. Daarom ben ik ook echt een fan van positieve feedback geven en ontvangen. Om op die manier juist het beste eruit te halen en kwaliteiten te ontdekken. Op een waarderende manier met elkaar te communiceren. Dat is waar ik voor sta.

Om goed met elkaar te kunnen blijven samenwerken en te weten wat er speelt in je bedrijf plan ik iedere week een contactmoment in. Dat kan via Skype of uiteraard de telefoon. Ik vind dit heel belangrijk zodat we de connectie blijven behouden.

Ik neem natuurlijk wel 20 jaar ervaring mee, maar toch blijft het spannend om te werken voor een nieuwe klant. Ik kan me daarom zo goed voorstellen hoe spannend het voor jou moet zijn om te werken met een vA. Ik ben er van overtuigd dat wij dat samen heel goed kunnen opzetten.

Voordelen van werken met een Virtual Assistant

Ben je teveel bezig met werkzaamheden die eigenlijk niets te maken hebben met je corebusiness? Kun je de rust niet vinden? Heb je het idee dat je zowel persoonlijk als zakelijk geen groei doormaakt, dan ben je toe aan hulp. Wil je geen (nieuwe) medewerker in dienst nemen, dan is en Virtual Assistent een perfecte keuze.

Een vA inhuren kan al voor enkele uren per maand. Dat betekent dat je een vA niet in dienst hoeft te nemen. Dus de werkgevers lasten, pensioen, vakantiegeld, ziekte en degelijke komen niet voor jouw rekening. Daar zorgt de vA zelf voor. Een vA werkt vanuit huis of een flexplek, dus hoef je geen werkplek in te richten. Een vA is net als jij een zelfstandig ondernemer. Een vA kan meer rust en tijd creëren in jouw agenda voor je kernactiviteiten.

Actueel bijblijven?

Het leren van nieuwe programma`s houd voor mij niet op. Ontwikkelen staat bij mij centraal. Daarom volg ik diverse opleiding, trainingen, workshops, webinars om voor jou op de hoogte te blijven van de laatste actuele technieken, tools en marketingstrategieën.

Gegevens van jouw bedrijf, hoe ga ik daarmee om?

Wat ik heel belangrijk vind, is dat je zelf eigenaar blijft van je gegevens en die van je klanten. Daarom zal ik de tools ook zodanig inrichten dat ik alle tools zo aan je kan overhandigen, wanneer onze samenwerking mocht stoppen. Ik neem verregaande maatregelen om je gegevens te beschermen.

Verder zullen we voor de start van onze samenwerking een overeenkomst tekenen, die volledig volgens de AVG wet is opgesteld.

 

 

Netwerk van Professionals

Ik geloof in samenwerken. Met samenwerken kom je echt zoveel verder in je bedrijf maar ook in je persoonlijke leven. Daarom ga ik (vaak uit mijn confortzone) naar netwerkbijeenkomsten. Waar andere ondernemers samenkomen. Daar ontmoet ik ook collega vA`s. Ieder met haar eigen expertise. Daarnaast heb ik in mijn opleiding 29 andere capabele vA`s leren kennen waar leuke samenwerkverbanden mee zijn ontstaan. 

Wat ik hier dus mee wil zeggen. Is er iets wat ik niet voor je kan regelen, of wat niet in mijn dienstenpakket zit, dan heb ik zeker in mijn netwerk een geschikt persoon zitten. Dus ALLES kan geregeld worden. 

Dat is de kracht van samenwerken.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?