fbpx

E-mail Marketing FluentCRM

 

E-mail Marketing in je eigen WordPress omgeving

E-mail Marketing binnen jouw eigen WordPress omgeving, dankzij FluentCRM. Dat is de ultieme gamechanger die je nodig hebt. Vooral in combinatie met FluentFORMS, krijg je de ultieme marketingmachine die jouw lijst met leads op een fantastische manier laat groeien.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Denk eens aan al die tijd die je bespaart door niet meer te hoeven schakelen tussen verschillende tools. Geen gedoe meer met het aanbieden van jouw gratis weggever, het overschakelen tussen al die verschillende tools. Nee, met FluentCRM heb je alles onder één dak.

En niet te vergeten: Google zal je website belonen voor de constante activiteit, wat resulteert in een betere ranking. Hoe geweldig klinkt dat? Het beste van alles!

Ik sta klaar om jou te helpen, jouw E-mailmarketing in FluentCRM tot in de puntjes te regelen. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Blijf dan zeker lezen.

“Laat we samen jouw online succesverhaal schrijven!

Hoe ik verliefd werd op E-Mail marketing.

Ik moet iets bekennen: ik ben helemaal gek op BPM (Business Proces Management). Het nadenken over processen en hoe je ze het beste kunt structureren, het begrijpen van de meest efficiënte bedrijfsstromen, dat is echt mijn passie. Ooit was ik zelfs consultant en heb ik verschillende bedrijven/afdelingen geholpen met deze zaken.

Maar toen kwam E-mail marketing op mijn pad, en ik werd opnieuw verliefd. Je kent dat gevoel vast wel, toch?
Het voelt als die vlinders in je buik.

Ik wilde er alles over weten, hoe ik ondernemers hier het beste mee kon helpen, hoe alles precies werkte. Ik was nieuwsgierig als een kind in een snoepwinkel. Na mijn VA-opleiding heb ik meteen een geweldige cursus gevolgd om
E-mail marketing in ActiveCampaign goed onder de knie te krijgen. En serieus, het was GE-WEL-DIG! Ik heb al verschillende klanten kunnen helpen met die nieuwe kennis.

En weet je wat zo mooi is? De processen die voor deze tool gelden, gelden natuurlijk ook voor andere E-mail marketing systemen. Sommige tools zijn gratis, maar niet zo uitgebreid, terwijl anderen een prijskaartje hebben, maar je de hele wereld laten bereiken.

En toen ontdekte ik FluentCRM. Ohhh boy, ik was al een enorme fan van ActiveCampaign, en dat ben ik in principe nog steeds. Maar voor mijn eigen bedrijf heb ik de overstap gemaakt naar FluentCRM en dat heeft mijn ondernemersleven zoveel gemakkelijker, betaalbaarder en vooral leuker gemaakt.

Na veelvuldig testen werd ik steeds enthousiaster, en aangezien er nog niet veel FluentCRM consultants zijn, heb ik besloten mijn diensten in E-mail marketing van ActiveCampaign naar FluentCRM te verplaatsen en daar mijn klanten mee te gaan helpen. Dit is echt een tool die ik iedere dienstverlenende ondernemer zou aanbevelen.

Ben je nog steeds benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, lees dan verder 😉

OP ZOEK NAAR EEN ALLES-IN-ÉÉN SYSTEEM?

  • Ben jij het ook zat om afhankelijk te zijn van die gratis e-mail Marketing tools die net niet helemaal aan je behoeften voldoen?
  • Hecht jij waarde aan het werken in overeenstemming met de AVG-wetgeving?
  • Baal je er net zo van als ik dat de kosten van e-mail marketing systemen steeds hoger worden naarmate je meer leads op je lijsten hebt?
  • En wil je veel gemakkelijker in contact kunnen blijven met je doelgroep?

 

Stel je toch eens voor dat je:

  • Formulieren voor je website hebt die direct zijn gekoppeld aan een krachtige tool, waardoor je naadloos gegevens kunt verzamelen en opvolgen.
  • Betalingen kunt verwerken via je formulieren, waardoor het voor jou en je klanten nog gemakkelijker wordt om zaken te doen.
  • Al je leads, contacten en klantgegevens kunt beheren in een geavanceerd CRM-systeem. Dit betekent dat je al je interacties, nazorg en follow-ups kunt stroomlijnen en organiseren.
  • En je netjes voldoet aan de AVG wetgeving.

Klinkt dit als de ideale oplossing voor jouw bedrijf?

Dan is FluentCRM in combinatie met FluentFORMS echt iets voor jou.

En koop je die via mijn affliatecode dan krijg jij ook nog een fantastische bonussen.

Wil je dit ook? Maar heb je nog niet de geweldige tools FluentCRM* & FluentFORMS*?

Nou, geen zorgen! Je kunt de FluentCRM- en/of FluentFORMS-plugin nu aanschaffen via de knoppen hiernaast en daarmee extra korting voor het eerste jaar verdienen en bij mij geweldige bonussen scoren!

Zorg ervoor dat ?ref=1180 achter de link staat, zodat je die bonus niet misloopt.

Hoe ontvang je dan die bonus:

Stuur simpelweg een kopie van je factuur naar meerfocus@reorganized.nl, en je bonus komt jouw kant op!

En wat kun je verwachten als bonus:

Maak je gebruik van de Affiliatecode van FluentFORMS ontvang je:

  • De handleiding voor het instellen van Amazon AWS. (Handig voor het geval je ooit een andere website gaat gebruiken of meerdere websites beheert.)

Als je beide affiliatecodes gebruikt voor FluentCRM** & FluentFORMS, wacht er een speciale beloning op je:

  • Een praktische, stap-voor-stap handleiding voor het instellen van Amazon AWS. (Handig voor het geval je ooit een andere website gaat gebruiken of meerdere websites beheert.)

Geen zin om zelf aan te rommelen!

Is dit jouw perfecte E-mail Marketing tool, maar heb je geen zin in het technische gedoe van het instellen?
Laat mij je helpen!

Stel je eens voor dat je die kostbare tijd die je normaal gesproken besteedt aan het uitzoeken van hoe alles werkt, aan mij kunt uitbesteden. Jij kunt je kostbare tijd dan besteden aan datgene waar je het allerliefste mee bezig bent in je eigen bedrijf. En maak je geen zorgen over de investering, het zal je aangenaam verrassen!

Ik kan twee dingen voor je betekenen:

1: AWS Inrichting: Ik zorg ervoor dat alles in je Amazon AWS is opgezet, zodat je je e-mails moeiteloos naar je potentiële klanten kunt sturen. Geen gedoe, gewoon effectieve communicatie.
2: Compleet Ontzorg Pakket: Als je wilt, kan ik zelfs al het technische werk volledig van je overnemen. Ik zorg ervoor dat je eerste funnel klaar staat en je lijsten groeien. Jij kunt je concentreren op de dingen die er echt toe doen in je bedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen jouw E-mail Marketing naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat jij kunt schitteren in waar je het beste in bent: jouw eigen bedrijf runnen.”

AWS INRICHTEN

Wil je het liefste zelf AWS inrichten, maar vind je het technische gedeelte wat uitdagend? Snap ik helemaal! Laat dat deel gewoon aan mij over. We beginnen met een kort gesprek waarin ik wat gegevens van je nodig heb. Zodra alles duidelijk is, stuur ik je een opdrachtbevestiging en ga ik voor jou aan de slag.

€ 217,00 ex btw

COMPLEET ONTZORG PAKKET

Wil je liever alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook! We beginnen met een strategiegesprek om jouw wensen helder te krijgen. Wat is je weggever, wat zijn je doelen, en hoe wil je de opvolging geregeld hebben? Zodra alles duidelijk is, stuur ik je een opdrachtbevestiging en ga ik voor je aan de slag.

€ 597,00 ex btw

*Prijzen zijn ex btw
en de kosten voor de tools

Wat zit er allemaal in deze dienst?

Om jouw tools perfect in te stellen, beginnen we met een gezellig strategiegesprek. Ik stuur je een handig stappenplan in Trello waarin je alle info kunt noteren die ik nodig heb om aan de slag te gaan.
Daarnaast geef ik je opdrachten om zelf uit te voeren, zoals het maken van je landingspagina of bedankpagina voor bijvoorbeeld je weggever, plus de e-mails en opvolgmails die daarbij horen.

Jij de content – Ik de techniek

AWS Inrichting

Compleet Ontzorg Pakket

Strategie gesprek

N

30 minuten

N

60 minuten

Plug-ins installeren op je wordpress website

N
N

Amazon SES inregelen

N
N

Zorgen voor koppeling Amazon en hostingpartij

N
N

Account beveiligen met 2FA (Google Authenticator)

N

Indien gewenst

N

Indien gewenst

FluentSMTP inregelen 

N
N

Back-up datacenter

N
N

Inrichten van je FluentCRM

M
N

Inrichten van je (Basis) FluentFORMS 

M
N

Aanmaken van een formulier voor je gratis weggever

M
N

Bij de betaalde versie van FluentForms extra back-up instellen

M
N

Aanmaken van de juiste lijsten

M
N

Aanmaken van praktische Tags

M
N

Aanmaken van een template met je handtekening en je social media kanalen

M
N

Aanmaken van een E-mail Sequence

M
N

Funnel inrichten voor je Gratis Weggever of dienst (Met max 6 opvolg mails)

M
N

Aanmaken van een E-mail Sequence

M
N

Testen 

N
N

Opname Zoom gesprek

N

Indien gewenst

N

Indien gewenst

Bonus Handleiding

N

Bij gebruik van mijn affiliate code

N

Bij gebruik van mijn affiliate code

1:1 Coaching 

M
N

30-45 minuten bij gebruik van beide affiliatecodes

mET DE JUISTE INFO IN STAAT zijn OM ZELF JE (NIEUWE) AUTOMATISERING IN TE KUNNEN STELLEN

M
N

Inrichting AWS

Ik zorg ervoor dat:
• De juiste plug-ins op jouw WordPress website te installeren
• Er een Admin account aangemaakt wordt bij Amazon
Instellingen inrichten in AWS
• Jouw account beveiligen met 2FA (Google Authenticator* indien gewenst)
• De juiste betaalmethode inrichten
Services vastzetten in je Management Console
• Een datacenter kiezen voor je back-up
• Een IAM gebruiker aanmaken
• Instelling van FluentSMTP goed staat, voor de te verzenden e-mails
Amazon SES inregelen voor je e-mail
• Er voor zorgen dat Amazon en Je hostingpartij met elkaar kunnen communiceren
• Zorgen dat het AVG technisch allemaal goed geregeld is om boetes te voorkomen.
• De e-mails uit de sandbox halen en in productie gebracht worden.
Testen of alles goed ingesteld staat, door middel van een testmail verzenden vanuit FluentCRM.

Volledig ontzorg pakket

Ik zorg ervoor dat:
-Instellen van je Amazon AWS (ter waarde van €197) (Zoals bij inrichten AWS is beschreven)
-Inrichten van je (basis)FluentFORMS
-Inrichten van je FluentCRM
-Aanmaken van een formulier voor je gratis weggever
– Als je de betaalde versie van Google Forms gebruikt kun je ook gebruik maken van Google sheets om alle gegevens als back-up in op te slaan.
-Aanmaken van lijsten
-Aanmaken van Tags
-Aanmaken van een template met je handtekening en je social media kanalen
-Aanmaken van een E-mail Sequence
Funnel inrichten voor je Gratis Weggever of dienst (Met max 6 opvolg mails)
Testen of alles werkt, voordat je je landingspage met het juiste formulier in productie kunt gooien.

Ben jij klaar om jouw E-mail Marketing naar een hoger niveau te tillen en je business te laten groeien?

Heb je nog vragen, twijfels of wil je gewoon even vrijblijvend kletsen? Ik ben er helemaal voor je!

Plan nu een kennismakingsgesprek in en Laten we samen aan de slag gaan en jouw online succesverhaal schrijven!

 

Jij de content – Ik de techniek

Lisanne Loep

Angelique haar aanpak en enthousiasme maakten het proces aangenaam. 

Angelique van Reorganized heeft mijn e-mail marketing ingericht voor mijn bedrijf Expatkids. Vanaf het begin was de samenwerking super fijn. Haar aanpak en enthousiasme maakten het proces aangenaam. Angelique heeft de tijd genomen om mijn bedrijf en mijn doelen te begrijpen. Ze kent de technische aspecten van mailfunnels inrichten goed.

Maar dat is niet het enige waar ze goed in is, ze deelde ook praktische tips met mij en hielp mij met creatieve ideeën om de mailfunnel nog beter in te richten. Tijdens het hele proces was Angelique responsief en hield ze me op de hoogte van elke stap.

Ik zou iedereen aanbevelen om jouw mailfunnel door Angelique in te laten richten.
Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met haar samen te werken.

Martine Houët

Angelique is de absolute TOPPER achter de schermen van mijn e-mailmarketing.

Ze heeft mij vakkundig geholpen bij de inrichting van FluentCRM en FluentForms, en alles wat erbij komt kijken.
Ik ben niet bepaald een technisch genie op dat vlak, en geduld daarin is niet mijn sterkste punt, maar Angelique heeft dit wel! Ze doet het met plezier!

Het beste is dat ik mij er geen zorgen over hoef te maken. Ik lever gewoon de input aan, voor de voorkant van de e-mailmarketing en de automatiseringen in de funnel, en zij zorgt voor de rest.

Haar manier van communiceren en samenwerken is erg fijn – ze deelt zelfs waardevolle tips en inzichten over de inhoud in haar Skillba Academy.
Ik ben oprecht blij en tevreden met haar hulp. Dankzij Angelique kan ik me focussen op mijn bedrijf, wetende dat mijn e-mailmarketing in bekwame handen is. Een echte professional!

 

Rianne Weijer

Zo fijn dat ik Angelique ken. Ook na de opdracht staat ze voor mij klaar!

FluentCRM is een nieuw systeem en ik wilde dit gaan gebruiken voor mijn e-mailmarketing. Ik trof Angelique online via een groep en wist al snel dat ze al verder hierin was terwijl ik het nog aan het leren was. Angelique is heel behulpzaam, meedenkend, eerlijk en kan goed onderbouwen waarom ze het anders zou doen dan dat ik het zelf misschien zou oppakken. Plus ze heeft goed zicht op het hele e-mailsysteem, de techniek en de inhoud.

Een prettige samenwerking die zeker om een vervolg vraagt, wanneer dat nodig is.

Gelijk naar mijn:

Diensten pagina
FAQ
Wie ben ik
Blogberichten
Reorganized Planner
Testimonials

Volg je mij al op Reorganized

HEB JE TWIJFELS OF WIL JE NOG WAT WETEN?

Stel je vraag

STEL JE VRAAG

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?