fbpx

E-mail Marketing FluentCRM

 

E-mail Marketing in je eigen WordPress omgeving

E-mail Marketing in je eigen WordPress omgeving met FluentCRM. Een mega krachtige tool zeker in combinatie met FluentFORMS is dit DÉ marketing machine waarmee je je leadlijst exceptioneel kan laten groeien.

Hoe fijn zou het toch zijn als je niet constant moet switchen tussen al die verschillende tools. Het maken van je gratis weggever, die je op je website plaatst. Vervolgens met een formulier naar een e-mail marketing tool verwijst om vanuit daar de e-mails te versturen. Het kan allemaal zoveel simpeler. 

En Google is er ook blij mee, want je website is ontzettend in beweging waardoor je ook nog eens beter geranked kan worden. Hoe gaaf is dat!

Hoe fijn zou het zijn als ik jouw E-mailmarketing in FluentCRM technisch zal inrichten!

Wil je weten wat ik voor jou hierin kan betekenen, lees dan vooral verder. 

Hoe ik verliefd werd op E-Mail Marketing.

Ik ben echt gek op BPM (Business Proces Management). Nadenken over processen en hoe je deze het beste kunt structureren. Hoe de beste businessflows werken. Ik ben een tijdje consultant geweest en heb diverse grote bedrijven hiermee geholpen.
Toen kwam E-mail marketing op mijn pad, werd ik er weer helemaal warm van. Je kent het wel, dat verliefde gevoel.

Ik wilde daar zoveel meer van weten, hoe kan ik ondernemers hier het beste mee helpen. Hoe werkt het allemaal. Ik wilde het weten. Na mijn VA opleiding heb ik direct een hele goede opleiding aangeschaft om E-mail marketing in ActiveCampaign goed op te zetten. GE-WEL-DIGGG gewoon. Ik heb er al diverse klanten mee kunnen helpen.

De processen die voor deze tool gelden, gelden natuurlijk ook voor andere E-mail marketing systemen.
De ene is gratis en niet zo uitgebreid en de ander moet je voor betalen en kan je de hele wereld mee bereiken.

Toen kwam ik FluentCRM tegen, Ohhh men. Ik was al een echte fan van ActiveCampaign, en dat ben ik uiteraard nog steeds. Maar voor mijn bedrijf en mijn andere bedrijf met mijn compagnon Laura van VOS Strategie vond ik ActiveCampaign toch te prijzig. FluentCRM zeker in combinatie met FluentFORMS hebben mijn ondernemersleven zoveel makkelijker, betaalbaar en vooral leuker gemaakt.

Dit is echt een tool die ik al mijn klanten zou aanraden. Vooral de Virtuele Ondersteuners, coaches en trainers die houden van gemak, gebruikersvriendelijkheid, hun portemonnee 😉 maar vooral ook die ondernemers die niet duizenden leads verwachten. Al maakt dat voor FluentCRM niet uit, want in tegenstelling tot ActiveCampaign waar je per aantallen mailadressen betaald, is dat bij FluentCRM onbeperkt. Wat mij betreft de E-mail marketing tool voor de ZZPer.

Wil jij graag een all in one systeem

  • Wil jij ook niet meer afhankelijk zijn van al die gratis E-mail Marketing tools die NET NIET ZIJN….
  • Vind jij werken volgens de AVG wetgeving ook zo belangrijk.
  • Baal jij er ook zo van dat al die e-mail marketing systemen zo ontzettend duur zijn, zeker naar mate er meer leads op je lijsten komen te staan!

 

  • Je Leads makkelijker kunnen bereiken?
  • Je formulieren voor op je website, gelijk gekoppeld hebben aan een tool?
  • De mogelijkheid om betalingen te doen via je formulier?
  • Maar vooral ook al je lead connecties in een CRM systeem kunnen bijhouden en bijwerken wanneer je nazorg hebt gedaan?

Dan is FluentCRM in combinatie met FluentFORMS echt iets voor jou.

Wil jij dit ook? Maar heb je nog niet de tool
FluentCRM* & FluentFORMS*?

Koop dan de plugin FluentCRM en/of FluentFORMS via de knoppen om bonussen te kunnen ontvangen.

Let erop dat ?ref=1180 achter de link staat, om ook je bonus te kunnen ontvangen.

Hoe ontvang je dan die bonus:

Stuur een kopie van je factuur naar meerfocus@reorganized.nl om deze ook te kunnen ontvangen.

Bonus:

Als je gebruik maakt van beide affiliate codes
FluentCRM** & FluentFORMS krijg je een bonus: 
1: De praktische Stap-voor-Stap handleiding Amazon AWS inrichten. (Mocht je ooit een andere website gaan gebruiken, of meerdere websites beheren kun je deze stap voor stap inrichten)
2: Krijg je een funnel tips en trics gesprek van een half uur, waarbij ik je kort uitleg hoe je je eigen funnel in kunt richten.

** Wanneer je ook mijn 2e pakket afneemt: 
Krijg je ook een extra funnelgesprek 1-1 coaching van 45 minuten waarbij ik jou uitleg hoe je je eigen funnel kunt inrichten, aan de hand van de door mij gemaakte funnel in jouw account. Dit doen we in een Zoom sessie. We maken dan een opname hiervan zodat je deze op je gemak terug kunt kijken, als naslag.

Maak je alleen gebruik van de affiliate code voor FluentFORMS krijg je 
De Handleiding Amazon AWS inrichten. (Mocht je ooit een andere website gaan gebruiken, of meerdere websites beheren kun je deze stap voor stap inrichten)

Prijzen

*Prijzen zijn ex btw
en de kosten voor de tools

Wat behoort er tot deze dienst

Om je tools goed in te richten, zullen we starten met een strategie gesprek. Je krijgt van mij een stappenplan waarin je de info kan zetten die ik van jou nodig heb om aan de slag te kunnen. En krijg je van mij opdrachten om zelf uit te voeren, denk aan het maken van je landingspagina/ bedankpagina voor bv je weggever. De e-mail en opvolgmails die daarbij behoren.

Jij de content – Ik de techniek

AWS Inrichting

AWS + FluentCRM & Fluentforms inrichting

Strategie gesprek

N

30 minuten

N

60 minuten

Plug-ins installeren op je wordpress website

N
N

Amazon SES inregelen

N
N

Zorgen voor koppeling Amazon en hostingpartij

N
N

Account beveiligen met 2FA (Google Authenticator)

N

Indien gewenst

N

Indien gewenst

FluentSMTP inregelen 

N
N

Back-up datacenter

N
N

Inrichten van je FluentCRM

M
N

Inrichten van je (Basis) FluentFORMS 

M
N

Aanmaken van een formulier voor je gratis weggever

M
N

Bij de betaalde versie van FluentForms extra back-up instellen

M
N

Aanmaken van de juiste lijsten

M
N

Aanmaken van praktische Tags

M
N

Aanmaken van een template met je handtekening en je social media kanalen

M
N

Aanmaken van een E-mail Sequence

M
N

Funnel inrichten voor je Gratis Weggever of dienst (Met max 6 opvolg mails)

M
N

Aanmaken van een E-mail Sequence

M
N

Testen 

N
N

Opname Zoom gesprek

N

Indien gewenst

N

Indien gewenst

Bonus Handleiding

N

Bij gebruik van mijn affiliate code

N

Bij gebruik van mijn affiliate code

1:1 Coaching 

M
N

30-45 minuten bij gebruik van beide affiliatecodes

mET DE JUISTE INFO IN STAAT zijn OM ZELF JE (NIEUWE) AUTOMATISERING IN TE KUNNEN STELLEN

M
N

Inrichting AWS

Ik zorg ervoor dat:
• De juiste plug-ins op jouw WordPress website te installeren
• Er een Admin account aangemaakt wordt bij Amazon
Instellingen inrichten in AWS
• Jouw account beveiligen met 2FA (Google Authenticator* indien gewenst)
• De juiste betaalmethode inrichten
Services vastzetten in je Management Console
• Een datacenter kiezen voor je back-up
• Een IAM gebruiker aanmaken
• Instelling van FluentSMTP goed staat, voor de te verzenden e-mails
Amazon SES inregelen voor je e-mail
• Er voor zorgen dat Amazon en Je hostingpartij met elkaar kunnen communiceren
• Zorgen dat het AVG technisch allemaal goed geregeld is om boetes te voorkomen.
• De e-mails uit de sandbox halen en in productie gebracht worden.
Testen of alles goed ingesteld staat, door middel van een testmail verzenden vanuit FluentCRM.

Inrichting AWS & FluentCRM – FluentFORMS

Ik zorg ervoor dat:
-Instellen van je Amazon AWS (ter waarde van €197) (Zoals bij inrichten AWS is beschreven)
-Inrichten van je (basis)FluentFORMS
-Inrichten van je FluentCRM
-Aanmaken van een formulier voor je gratis weggever
– Als je de betaalde versie van Google Forms gebruikt kun je ook gebruik maken van Google sheets om alle gegevens als back-up in op te slaan.
-Aanmaken van lijsten
-Aanmaken van Tags
-Aanmaken van een template met je handtekening en je social media kanalen
-Aanmaken van een E-mail Sequence
Funnel inrichten voor je Gratis Weggever of dienst (Met max 6 opvolg mails)
Testen of alles werkt, voordat je je landingspage met het juiste formulier in productie kunt gooien.

Jij de content – Ik de techniek

Zo fijn dat ik Angelique ken!
FluentCRM is een nieuw systeem en ik wilde dit gaan gebruiken voor mijn e-mailmarketing. Ik trof Angelique online via een groep en wist al snel dat ze al verder hierin was terwijl ik het nog aan het leren was. Angelique is heel behulpzaam, meedenkend, eerlijk en kan goed onderbouwen waarom ze het anders zou doen dan dat ik het zelf misschien zou oppakken. Plus ze heeft goed zicht op het hele e-mailsysteem, de techniek en de inhoud.

Een prettige samenwerking die zeker om een vervolg vraagt, wanneer dat nodig is.

Rianne Weijer

www.eenwebsiteineenweek.nl

Gelijk naar mijn:

Diensten pagina
FAQ
Wie ben ik
Blogberichten
Reorganized Planner
Testimonials

Volg je mij al op Reorganized

HEB JE TWIJFELS OF WIL JE NOG WAT WETEN?

STEL JE VRAAG

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?