fbpx

Met welke techniek
kan ik jou helpen!

Reorganized

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Iedere Online Professional heeft zijn of haar eigen expertises.

Waar mijn passie ligt, is om jou te helpen met de technische kant van het ondernemen.

Veel ondernemers gaan hierop stuk, verliezen de energie, of hebben gewoonweg niet de juiste kennis. Het kost dan ook uren om deze techniek voor elkaar te boxen. En tijd ja daar hebben we als ondernemer sowieso al te weinig van. Waarom dan niet deze rovende klus uitbesteden aan een expert op het gebied van de techniek & tools.

Want hoe kun je als ondernemer nog effectiever aan het werk en daarmee die tijd winnen die je zo hard nodig hebt.

JUIST door het AUTOMATISEREN van je werkzaamheden. Het inrichten van je E-mail marketing. Het werken in een project management tool om je social media te stroomlijnen, je processen in te beschrijven, je to-do`s in te verwerken. Maar ook zorgen voor de juiste zichtbaarheid met een mooie in je huisstijl gemaakte WordPress Divi website. En dan ook niet te vergeten voor de coaches en trainers onder ons, jouw eigen leeromgeving in Skillba.

‘Ik kan je hiermee helpen’

Geïnteresseerd?
Kijk dan vooral verder op deze pagina wat ik precies voor jou kan doen. En klik door naar de landingspagina`s van jouw keuze.

Angelique-de-Visser-dienstenpagina

DIENSTEN

Email Marketing

€ 697

Vanaf prijs Compleet Ontzorg Pakket

 

 • FluentCRM & FluentFORMS

Trello

€ 70

Per uur, of pakketprijs
Afhankelijk van de wensen

 • Ontwerp & Ontwikkeling Trello Board 

Online SKILLBA Academy 

€ 70

Per uur, of pakketprijs
Afhankelijk van de werkzaamheden

 •  Jouw eigen Online academy
 • Ebook of training inrichten
 • Persoonlijke coachings-sessies

WordPress Divi

€ 2147

Pakketprijs of € 70 per uur
Afhankelijk van de werkzaamheden

 • Persoonlijke coachings-sessie
 • Ontwerp & Ontwikkeling website
 • Personal Branding & Logo ontwerp
 • THEMA Divi
 • FluentCRM e-mail marketing

Van offline naar online

€ 2297

Of in 3 termijnen van € 737,00

 • In 3 maanden van Offline naar Online
 • E-mail Marketing
 • Project Management systeem Trello
 • Divi website of online leeromgeving 
 • Persoonlijke coachingsssessies

Strippenkaart

€ 350

5 uur = € 350 
10 uur = € 680

 • Start met een gratis persoonlijke kennismakings-sessie
 • Ontwerp & Ontwikkeling website
 • Personal Branding & Logo ontwerp
 • Inrichting online tools
 • FluentCRM e-mail marketing
 • OF waar je het dan ook maar voor in wilt zetten, wat passend is bij mijn diensten en ervaringen

mijn belofte

Ik geloof in onze samenwerking, omdat wij kiezen voor elkaar. Ik zal er voor zorgen dat jij jouw focus op je bedrijfsgroei kan richten. Onder andere doordat we samen zorgen voor online zichtbaarheid, zodat jij jouw ideale klanten kan aantrekken. Ik ben jouw sparringpartner, your pain in the ass. Samen gaan we voor groei en een hogere omzet. Jij zal je weer kunnen richten op je passie, het uitoefenen van jouw vak.

Want daarom ben je toch ondernemer geworden!

Teamwork makes the dream work

Angelique de Visser

Reorganized

Hoe ik werk

Als Online Business coach werk ik Virtueel. Dit betekent dat ik werk vanuit mijn eigen kantoor. Hierdoor kan ik mijn tijd voor jou flexibel indelen en de totale focus houden op jouw bedrijf. Ik plan vaste momenten in mijn agenda waarop ik voor jouw bedrijf aan het werk ben. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Onze contacten zullen verlopen via Zoom of uiteraard via de telefoon. Wanneer nodig, is het mogelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Tecnische Pakket Diensten

Om elkaar beter te leren kennen om te ervaren of de samenwerking voor beide partijen naar wens verloopt, werk ik voor VA werkzaamheden met een proefperiode. Deze proefperiode geldt bij afname van pakketten. De uren die ik werk voor jouw bedrijf, houd ik bij in Toggl, een urenregistratie tool. Mocht het er naar uitzien dat er meer uren nodig zijn, dan je aanvankelijk hebt afgenomen om de doelstelling te behalen, dan krijg je uiteraard op tijd een seintje van mij.

Ik zal de extra uren bijhouden en deze doorberekenen met de volgende maand. Als blijkt dat het structureel te weinig is, is er altijd de mogelijkheid om een groter pakket af te nemen.  Uiteraard werkt dat ook de andere kant op.

 

 Improvement projecten

De eenmalige projecten zijn op basis van vooraf besproken vaste prijs* met de daarbij behorende vaste uren. Hier zal ik daarom geen urenregistratie voor voeren. De projectprijs mag ook in meerdere termijnen worden voldoen, dit is per project verschillend. 

Vrijblijvend gesprek

Graag ga ik met je in gesprek zodat we jouw wensen kunnen bespreken en om te kijken of mijn dienstverlening aansluit bij jouw behoeften.

 Manieren van samenwerken

 • Pakketten: Wanneer je structureel gebruik wil maken van mijn diensten is een pakket de beste en meest voordelige optie.
 • Strippenkaart: Hierop staat een tegoed van een bepaald aantal uren. Werken met een strippenkaart is een goede keuze als je nog onbekend bent met de samenwerking met een Technische Online professional en je het eerst wilt uitproberen of het bij je past. Deze wordt van tevoren gefactureerd.
 • Uurtarief: Je kunt ook kiezen voor een uurtarief. De gewerkte uren registreer ik in de urenregistratietool Toggl en factureer ik aan het einde van de maand.
 • Projectbasis – korte duur technisch inrichten van je onderneming waar in overleg een kostenplaatje aan gegeven zal worden.

REORGANIZED TECHNISCHE PAKKETTEN

start

 • Je wilt je onderneming laten groeien door bepaalde taken uit handen te geven. Door te starten met onze samenwerking ga je tijd over houden om je te richten op jouw prioriteiten.

  We bespreken bij de start welke taken jij wilt delegeren, zodat je meer energie en tijd krijgt voor jouw passie. Het uitoefenen van je vak.

focus

 • De kracht van jouw onderneming is je passie. Efficiënter werken, betekend meer focus.  Meer focus betekend meer kansen benutten. Wat noodzakelijk is om je onderneming te laten groeien.

  We breiden de operationele taken uit, zodat jij meer focus hebt om je op je klanten te richten en meer omzet te behalen.

structuur

 • Krijg meer structuur in jouw onderneming. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

  We beschrijven de processen en implementeren (online) tools.  We brengen meer structuur en overzicht aan. Hierdoor is de basis gelegd om echt stappen te zetten en je onderneming te laten groeien.

  Bonus: 1 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

stra-

tegisch

 • Door continuïteit en structuur in je onderneming ontstaat er tijd en ruimte om jouw ideeën om te zetten in nieuwe heldere doelen.

  Doordat je meer tijd en focus hebt, kun je jezelf richten op je bedrijfsstrategie. We maken je doelen helder. Deze doelen ga je omzetten naar resultaat.

  Bonus: 2 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

Reorganized pakketten-35 uur per maand

bed-rijfs groei

 • Door continuïteit en structuur in je onderneming ontstaat er tijd en ruimte om jouw ideeën om te zetten in nieuwe heldere doelen.

  Doordat je meer tijd en focus hebt, kun je jezelf richten op je bedrijfsstrategie. We maken je doelen helder. Deze doelen ga je omzetten naar resultaat.

  Bonus: 2 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

Reorganized pakketten-45 uur per maand

 Ter informatie nog even dit!

 

 1. Intake is altijd gratis, ongeacht de tijd die we daar voor nodig hebben.
 2. Genoemde prijzen zijn excl BTW.
 3. Uren gelden per kalendermaand
 4. Maandelijks opzegbaar
 5. Proefperiode 1 maand bij pakket 1-2-3
 6. Proefperiode 2 maanden bij pakket 4-5
 7. Upgrade/Downgrade bij iedere nieuwe maand mogelijk
 8. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen*

 

*Betalen ook mogelijk via een betaalverzoek, voor de snelle betalers 😉

Gelijk naar mijn:

Diensten pagina
FAQ
Wie ben ik
Blogberichten
Reorganized Planner
Testimonials

Volg je mij al op Reorganized

HEB JE TWIJFELS OF WIL JE NOG WAT WETEN?

Stel je vraag

STEL JE VRAAG

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?