fbpx

Wat kan ik voor jou betekenen?

Iedere Online Professional heeft zijn of haar eigen expertises.

Waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, is om jou te helpen om online zichtbaar te worden. Daarnaast om efficiënter te kunnen werken door procesbeschrijvingen te maken. Plus het inrichten van online tools om dat efficiënt werken ook mogelijk te maken.

Waar ik je niet zo goed mee kan helpen is, het schrijven van een grammaticaal lekker lopende tekst. Ik weet precies wat ik wil verwoorden, maar, omdat ik schrijf zoals ik praat komt het als platte tekst niet zo over als ik wil. Daarom wil ik graag de content aan jou overlaten, ik kan het natuurlijk wel in het juiste format gieten.

Hieronder staan mijn diensten uitgebreider beschreven. Mocht je denken aan andere werkzaamheden die er niet tussen staan, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

 

DIENSTEN

Business Management Support

 • Project Management tools opzetten zoals: Todoist, Asana, Trello
 • Virtuele administratie
 • Opzetten databases en processen
 • Documenten beheren in de cloud
 • Coördineren jaarplanningen
 • Online en offline events organiseren, webinars, facebook livestream
 • Inschrijvingen bijhouden en nog zoveel meer.

 Internet Marketing

 • WordPress technisch beheer
 • Website bouw: WordPress met thema Divi
 • Opzetten landingspagina`s,  eventpagina`s, salespagina`s met WooCommerce
 • Updaten Plugins
 • Updaten content
 • Zoekwoorden analyse
 • Opzetten
 • Blog plaatsen
 • Zoeken naar rechtenvrije foto`s
 • Meedenken en opbouwen funnels in Active Campaign/ Mailblue
 • Opbouw e-mail lijsten vanuit Funnel en nog zoveel meer.

Branding

 • Graphic Design in Canva
 • Templates
 • Social Media Design
 • Flyers en brochures
 • Logo
 • Creëren bewerken en uploaden grafische afbeeldingen voor E-books, blogs, websites
 • Huisstijl en nog zoveel meer.

Social Media Support

 • Profielen opzetten en beheren in Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram
 • Beschrijvingen maken en toevoegen
 • Social Media berichten analyse
 • Berichten inplannen via tools zoals Hootsuite, Buffer en andere planningstools en nog zoveel meer.

Mijn belofte

Ik geloof in onze samenwerking, omdat wij kiezen voor elkaar. Ik zal er voor zorgen dat jij jouw focus op je bedrijfsgroei kan richten. Onder andere doordat we samen zorgen voor online zichtbaarheid, zodat jij jouw ideale klanten kan aantrekken. Ik ben jouw sparringpartner, your pain in the ass. Samen gaan we voor groei en een hogere omzet. Jij zal je weer kunnen richten op je passie, het uitoefenen van jouw vak.

Want daarom ben je toch ondernemer geworden!

Teamwork makes the dream work

Angelique de Visser

Reorganized

Hoe ik werk

Als Virtual Assistant werk ik Virtueel. Dit betekent dat ik werk vanuit mijn eigen kantoor. Hierdoor kan ik mijn tijd voor jou flexibel indelen en de totale focus houden op jouw bedrijf. Ik plan vaste momenten in mijn agenda waarop ik voor jouw bedrijf aan het werk ben. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Onze contacten zullen verlopen via Skype/Zoom of uiteraard via de telefoon. Wanneer nodig, is het mogelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Om elkaar beter te leren kennen om te ervaren of de samenwerking voor beide partijen naar wens verloopt, werk ik met een proefperiode. Deze proefperiode geldt bij afname van pakketten. De uren die ik werk voor jouw bedrijf, houd ik bij in Toggl, een urenregistratie tool. Mocht het er naar uitzien dat er meer uren nodig zijn, dan je aanvankelijk hebt afgenomen om de doelstelling te behalen, dan krijg je uiteraard op tijd een seintje van mij.

Ik zal de extra uren bijhouden en deze doorberekenen met de volgende maand. Als blijkt dat het structureel te weinig is, is er altijd de mogelijkheid om een groter pakket af te nemen.  Uiteraard werkt dat ook de andere kant op.

 

 Vrijblijvend gesprek

Graag ga ik met je in gesprek zodat we jouw wensen kunnen bespreken en om te kijken of mijn dienstverlening aansluit bij jouw behoeften.
Je kunt kiezen uit de volgende manieren van samenwerken.

 

 Manieren van samenwerken

 • Pakketten: Wanneer je structureel gebruik wil maken van mijn diensten is een pakket de beste en meest voordelige optie.
 • Strippenkaart: Hierop staat een tegoed van een bepaald aantal uren. Werken met een strippenkaart is een goede keuze als je nog onbekend bent met de samenwerking met een Virtual Assistant en je het eerst wilt uitproberen of het bij je past.
 • Uurtarief: Je kunt ook kiezen voor een uurtarief. De gewerkte uren registreer ik in de urenregistratietool Toggl en factureer ik aan het einde van de maand.

Je wilt je onderneming laten groeien door bepaalde taken uit handen te geven. Door te starten met onze samenwerking ga je tijd over houden om je te richten op jouw prioriteiten.

We bespreken bij de start welke taken jij wilt delegeren, zodat je meer energie en tijd krijgt voor jouw passie. Het uitoefenen van je vak.

De kracht van jouw onderneming is je passie. Efficiënter werken, betekend meer focus.  Meer focus betekend meer kansen benutten. Wat noodzakelijk is om je onderneming te laten groeien.

We breiden de operationele taken uit, zodat jij meer focus hebt om je op je klanten te richten en meer omzet te behalen.

Krijg meer structuur in jouw onderneming. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

We beschrijven de processen en implementeren (online) tools.  We brengen meer structuur en overzicht aan. Hierdoor is de basis gelegd om echt stappen te zetten en je onderneming te laten groeien.

Bonus: 1 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

Door continuïteit en structuur in je onderneming ontstaat er tijd en ruimte om jouw ideeën om te zetten in nieuwe heldere doelen.

Doordat je meer tijd en focus hebt, kun je jezelf richten op je bedrijfsstrategie. We maken je doelen helder. Deze doelen ga je omzetten naar resultaat.

Bonus: 2 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

Je strategisch plan bevat alle doelen voor de komende periode. Deze doelen leiden tot meer klanten en meer omzet.

De volgende stap in je bedrijfsgroei is het veroveren van de markt. We gaan een marketingplan opzetten en deze implementeren. Hierdoor ga je je online zichtbaarheid vergroten.

Bonus: 2 x per jaar een brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en structuur.

 Ter informatie nog even dit!

 

 1. Intake is altijd gratis, ongeacht de tijd die we daar voor nodig hebben.
 2. Genoemde prijzen zijn excl BTW.
 3. Uren gelden per kalendermaand
 4. Maandelijks opzegbaar
 5. Proefperiode 1 maand bij pakket 1-2-3
 6. Proefperiode 2 maanden bij pakket 4-5
 7. Upgrade/Downgrade bij iedere nieuwe maand mogelijk
 8. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen*

 

*Betalen ook mogelijk via een betaalverzoek, voor de snelle betalers 😉

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?