fbpx
Hashtag generator tools

Sociale media is een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Of je nu een bedrijf runt of gewoon jouw persoonlijke accounts beheert, hashtags kunnen je helpen om jouw bereik te vergroten en jouw content voor meer mensen zichtbaar te maken. Het vinden van de juiste hashtags kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er diverse hashtag generator tools beschikbaar die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste hashtags voor jouw content. In deze blog zet ik de voor- en nadelen van 5 populaire hashtag generator tools bespreken. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en jouw Instagram naar een hoger niveau kunt tillen.

#Generator websites

1: Sistrix

Sistrix is een krachtige tool voor SEO en online marketing. Het heeft ook een handige hashtag generator functie waarmee je relevante hashtags kunt vinden op basis van jouw zoektermen. Hieronder staan de voor- en nadelen van Sistrix:

Voordelen:

 • Geavanceerde zoekopties: Sistrix biedt uitgebreide zoekopties waarmee je jouw zoekresultaten kunt verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals populariteit, relevantie en taal.
 • Betrouwbare en nauwkeurige resultaten: Sistrix heeft een betrouwbare database met zoekresultaten waarmee je relevante hashtags kunt vinden die passen bij jouw content en doelgroep.
 • Makkelijk te gebruiken interface: Sistrix heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk hashtags kunt genereren.
 • Het gebruik van de Instagram-Hastaggenerator tool is gratis. Je kunt 25 zoekopdrachten per dag doen.

Nadelen:

 • Wil je meer dan 25 zoekopdrachten dan zul je jezelf moeten registreren.
 • Wat het dan een betaalde tool maakt, dus het kan prijzig zijn voor individuele gebruikers: Sistrix is voornamelijk gericht op professionals en bedrijven.
 • Het kan overweldigend zijn voor beginners: Sistrix heeft veel geavanceerde functies en zoekopties die overweldigend kunnen zijn voor beginners die nog niet bekend zijn met zoekmachine-optimalisatie en online marketing.

Ga naar Sistrix

 

2: All Hashtag Generator

All Hashtag Generator is een gratis tool die je helpt bij het vinden van relevante hashtags op basis van jouw zoektermen. Het werkt op basis van het intypen van keywords (trefwoordselectie) en biedt verschillende filters en opties voor het genereren van hashtags.

Voordelen:

 • Gratis: All Hashtag Generator is gratis te gebruiken, dus het is een geweldige optie voor individuele gebruikers die geen budget hebben voor betaalde tools.
 • Eenvoudig te gebruiken interface: All Hashtag Generator heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk hashtags kunt genereren.
 • Breed scala aan zoekopties: All Hashtag Generator biedt verschillende zoekopties, zoals trending hashtags, top hashtags en gerelateerde hashtags, waarmee je jouw zoekresultaten kunt verfijnen.
 • Na het intypen van je keyword, zie je de # resultaten in blokken van 30 # opgedeeld, zodat het kopiëren en plakken vergemakkelijkt wordt gemaakt.

Nadelen:

 • Beperkte zoekmogelijkheden: All Hashtag Generator biedt niet zo veel geavanceerde zoekopties als sommige van de andere tools op deze lijst, dus het kan zijn dat je niet alle gewenste hashtags vindt.
 • Beperkte analyse: All Hashtag Generator biedt geen analyse van de hashtags die worden gegenereerd, zoals bijvoorbeeld het aantal posts of bereik.

Kortom, All Hashtag Generator is een geweldige optie voor individuele gebruikers die op zoek zijn naar een gratis en gemakkelijk te gebruiken tool voor het genereren van hashtags. Het kan echter beperkt zijn in zijn zoekmogelijkheden en analyse in vergelijking met andere tools op deze lijst.

Ga naar All Hashtag Generator

 

3: Inflact

Inflact is een tool voor Instagram-marketing, inclusief een hashtag generator functie. Hieronder staan de voor- en nadelen van Inflact:

Voordelen:

 • Geavanceerde zoekopties: Inflact biedt geavanceerde zoekopties waarmee je jouw zoekresultaten kunt verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals populariteit, relevantie en taal.
 • Analyse van hashtag-prestaties: Inflact biedt inzicht in de prestaties van de hashtags die worden gegenereerd, zoals het aantal posts, het bereik en de betrokkenheid, waarmee je beter kunt beoordelen welke hashtags het beste werken voor jouw content en doelgroep.
 • Automatiseringsopties: Inflact biedt ook automatiseringsopties voor Instagram-marketing, zoals geautomatiseerde posts, commentaar en volgen/ontvolgen, waardoor je tijd kunt besparen bij het beheren van jouw Instagram-account.
 • Betaalbaar: Inflact biedt verschillende prijsopties voor individuele gebruikers en bedrijven, waardoor het betaalbaar is voor gebruikers met verschillende budgetten.
 • Je kunt # genereren op basis van trefwoorden, op basis van een foto of per post-url

Nadelen:

 • Beperkt gratis gebruik: Inflact biedt beperkte functionaliteit in het gratis abonnement, waardoor je mogelijk de betaalde versie moet gebruiken om alle functies te gebruiken.
 • Mogelijkheid op Instagram-ban: Als je Inflact te veel gebruikt of de automatiseringsopties misbruikt, kun je een Instagram-ban krijgen, waardoor jouw account wordt beperkt of zelfs verbannen.

Kortom, Inflact is een krachtige tool voor Instagram-marketing, inclusief een handige hashtag generator functie. Het biedt geavanceerde zoekopties en inzicht in de prestaties van hashtags, en het is betaalbaar voor gebruikers met verschillende budgetten. Het gratis gebruik is beperkt en kan leiden tot Instagram-bans als het niet goed wordt gebruikt.

Ga naar Inflact

 

#Generator apps

4: In Tags

In Tags is een eenvoudige tool voor het genereren van hashtags op basis van jouw zoekwoorden. Het biedt verschillende filters en opties voor het genereren van hashtags.

Voordelen:

 • Eenvoudig te gebruiken: InTags is een eenvoudige tool die zeer gebruiksvriendelijk is, zelfs voor beginners.
 • Gratis gebruik: InTags biedt volledige functionaliteit in het gratis abonnement, waardoor het aantrekkelijk is voor gebruikers met een beperkt budget.
 • Genereert veel hashtags: InTags genereert veel relevante hashtags voor jouw content, waardoor je een breed publiek kunt bereiken op Instagram.
 • Je kunt tot 30 hashtags tegelijkertijd genereren.

Nadelen:

 • Beperkte zoekopties: InTags biedt geen geavanceerde zoekopties waarmee je jouw zoekresultaten kunt verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals populariteit, relevantie en taal.
 • Beperkte analyse van hashtag-prestaties: InTags biedt beperkte inzichten in de prestaties van de hashtags die worden gegenereerd, zoals het aantal posts, het bereik en de betrokkenheid.
 • Beperkte automatiseringsopties: InTags biedt geen automatiseringsopties voor Instagram-marketing, zoals geautomatiseerde posts, commentaar en volgen/ontvolgen.

Kortom, InTags is een eenvoudige en gratis tool voor het genereren van relevante hashtags voor jouw Instagram-content. Het is gebruiksvriendelijk en genereert veel hashtags, maar heeft beperkte zoekopties, inzicht in de prestaties van hashtags en automatiseringsopties.

Download In Tags via de playstore

 

5: Tag Me

 1.  Tag Me is een gratis tool voor het genereren van hashtags op basis van jouw zoekwoorden. Het biedt verschillende filters en opties voor het genereren van hashtags.

Voordelen:

 • Geavanceerde zoekopties: Tag Me biedt geavanceerde zoekopties waarmee je jouw zoekresultaten kunt verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals populariteit, relevantie, taal en locatie.
 • Inzichten in hashtag-prestaties: Tag Me biedt gedetailleerde inzichten in de prestaties van de hashtags die worden gegenereerd, zoals het aantal posts, het bereik en de betrokkenheid.
 • Automatiseringsopties: Tag Me biedt automatiseringsopties voor Instagram-marketing, zoals geautomatiseerde posts, commentaar en volgen/ontvolgen.
 • Je kunt tot 30 hashtags tegelijkertijd genereren en opslaan. Wat natuurlijk heel fijn is, omdat je dan blijft in de range van Instagram.

Nadelen:

 • Duur: Tag Me is relatief duur in vergelijking met andere hashtag generator tools op de markt.
 • Minder intuïtief: Tag Me is misschien minder intuïtief en gebruiksvriendelijk in vergelijking met andere tools op de markt, waardoor het misschien niet geschikt is voor beginners.

Kortom, Tag Me is een geavanceerde tool voor Instagram-marketing, inclusief een handige hashtag generator functie. Het biedt geavanceerde zoekopties, inzichten in de prestaties van hashtags en automatiseringsopties. Het nadeel van Tag Me is dat het relatief duur is en minder intuïtief in vergelijking met andere tools op de markt.

Download Tag Me via de playstore

 

Conclusie

Er zijn veel verschillende hashtag generator tools beschikbaar op internet. Het kiezen van de juiste tool hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Sommige tools zijn betaald, terwijl andere gratis zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe geavanceerd je zoekopdrachten moeten zijn en welke filters je nodig hebt.

Na het bekijken van de voor- en nadelen van de verschillende hashtag generator tools, kunnen we concluderen dat elke tool zijn eigen voor- en nadelen heeft. Hieronder staan enkele algemene conclusies:

 • Sistrix is een krachtige SEO-tool met een uitgebreide functionaliteit, maar het kan duur zijn voor kleine bedrijven.
 • All Hashtag Generator is een gratis en gebruiksvriendelijke tool die veel relevante hashtags kan genereren, maar het heeft beperkte zoekopties.
 • Ingrame is een all-in-one Instagram-tool met een hashtag generator, maar het kan duur zijn en heeft beperkte inzichten in de prestaties van hashtags.
 • Inflact is een Instagram-tool met een hashtag generator en automatiseringsopties, maar het kan duur zijn en heeft beperkte zoekopties.
 • Tastant is een gratis en gebruiksvriendelijke tool voor het genereren van hashtags, maar het heeft beperkte functionaliteit en beperkte zoekopties.
 • InTags is een gratis en eenvoudige tool voor het genereren van hashtags, maar het heeft beperkte zoekopties, inzichten in de prestaties van hashtags en automatiseringsopties.
 • Tag Me is een geavanceerde Instagram-marketingtool met een hashtag generator en automatiseringsopties, maar het kan duur zijn en minder intuïtief voor beginners.

Over het algemeen is het kiezen van de juiste hashtag generator tool afhankelijk van jouw behoeften en budget. Als je op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke tool, zijn All Hashtag Generator en InTags goede opties. Als je op zoek bent naar een geavanceerde Instagram-marketingtool met een uitgebreide functionaliteit, is Tag Me een goede optie, maar dit kan wel duur zijn. Het is dus belangrijk om de voor- en nadelen van elke tool te overwegen voordat je een keuze maakt.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?