fbpx

 Reorganized Planner

Digitale agenda versus papieren agenda

Nu zou ik als Technische Virtual Assistant natuurlijk alleen digitaal moeten werken.
Maar dat kan ik niet. Ik hou te veel van papier. Ik plan mijn week in een papieren planner / agenda.

Omdat ik wel wensen en ideeën had over hoe mijn planner eruit moest zien maakte ik deze al jaren zelf. Gewoon in een bullet journal, en leukte deze op met allerlei stickers en washi tape.
Helemaal blij word ik daarvan.

Omdat ik met mijn werk nu geen tijd meer heb om mijn agenda helemaal zelf te ontwerpen ging ik op zoek naar een alternatief. Mijn oog is gevallen op de Happy Planner.
Ik besteed nu liever mijn tijd aan mijn klanten en aan mijn studies.
Maar mijn creativiteit kan ik niet loslaten, zo ook niet met deze agenda.

Nu ben ik natuurlijk al een tijd bezig als Technisch VA en help ik ondernemers met de volgende stap om te groeien naar een next level onderneming. Zo ook met het inrichten van tools en profielen in de diverse Social Media Kanalen.
Maarja dan moet je zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld geven en ook zichtbaar zijn.
Voor mezelf vind ik dat wel een dingetje hoor. Maar dat even terzijde.

Ik miste zo de focus bij mezelf. Momenten dat ik bruis van de ideeën en dan midden in de nacht mijn idee of blog ga opschrijven. Zot natuurlijk, maar ik deed dat op een los briefje, even snel in evernote of trello. Of toch mijzelf, maar dat whatsapje sturen.

“Damn. Ik had echt het overzicht niet meer”

Maar wat wilde ik dan wel! Hoe kan ik dat nu oplossen voor mezelf?

Een planner met de juiste inhoud zodat ik mijn ideeën op 1 centrale plek kan bewaren.
Deze planner wil ik met mij mee nemen zodat deze altijd toegankelijk is. Niet zoveel notitieboekjes moeten onderhouden, voor verschillende doeleinden. Om vervolgens niet meer te weten welk boekje voor wat is.


Ontstaan van de Reorganized Planner

Nu heb ik die agenda, maar eigenlijk werkte deze niet helemaal voor mij. Zo creatief als dat ik ben, kwamen er steeds meer ideeën over hoe ik mijn planner wilde hebben. En ging ik ontwerpen maken, die ik door het discbound systeem zelf kon toevoegen aan mijn agenda.

  • Een doelen planner,
    welke doelen heb ik voor het komende kwartaal en welke taken horen daar dan bij.
  • Mijn social media planning en ideeën.
  • Welke blogs kan ik gaan schrijven.
  • Welke tooltips kan ik geven.
  • Maar ook mindmappen
  • To-Do`s
  • en notitiepapier waar je zeker niet genoeg van kan hebben in een planner.

Alles kan ook digitaal, maar ik wilde dat gewoon op papier.
Ik heb nu echt content genoeg staan in mijn planner, nu alleen nog uitwerken en de durf vinden om het ook echt op het internet en social media te plaatsen 😉

Maar zo nam ik mijn agenda met die aanvullingen mee naar netwerk evenementen en naar mijn vriendinnen. Dat werd opgemerkt. Sonja mijn klant, wilde ook zo`n planner bezitten.
Zo is het idee ontstaan om de Reorganized Planner uit te gaan brengen.

“Wat een fijne planner is dit. Met de aanvullingen heb ik echt een complete agenda. Wat ik vooral zo fijn vind is dat ik voor mijn klanten en trainingen de notities achter hun eigen tabbladen kan plaatsen”

Sonja Ooms

www.doorzonverlicht.nl

“Ik ben een ontzettende paperlover. Ik kan echt oprecht gelukkig worden van een mooi vormgegeven planner en agenda. Maar de ideale planner had ik in al die jaren niet gevonden. Een planner waar je blogs, social media, vooruitzichten, evaluaties en je doelen in kwijt kan. En dan bij voorkeur ook nog eentje die een agendafunctie heeft zodat ik niet apart ook nog eens een agenda aan moest schaffen. Die heb ik nu eindelijk in de Reorganized Planner gevonden!”

Esmée

Blogger by Nature

Ik word er zo blij van dat ik dat jou ook gun

Voor jou, de ondernemer die net als ik ook een paperlover is. Die ook overstroomd van de ideeën en doelen en dat ook graag centraal wil bewaren. Voor deze ondernemer is deze planner bij uitstek geschikt voor.

Nu slaap ik dus met mijn eigen ontworpen planner naast mij op mijn nachtkastje.
Ik word er zo blij van!
Ik heb weer rust en focus.
De ideeën komen weer goed op gang en ik kan mijn hoofd weer legen omdat ik de ideeën uit mijn hoofd op papier kan zetten.

Uiteraard moet ik dat nog wel uitwerken en digitaal in plannen voor mijn social media.

Plan your work and work your plan”

 

Er zijn 3 soorten planners

Reorganized Basis Planner

Deze bestaat uit de basis inhoud, oranje tabbladen, oranje disc`s en een zwarte omslag.

Reorganized thema planner

Reorganized Thema Planner

Deze planner heeft dezelfde inhoud als de basisplanner. Je kunt bij deze versie zelf je unieke "one of a kind" omslag, discs en tabbladen uitkiezen.

Sonja Ooms

Reorganized Personalized Planner

Deze planner heeft dezelfde inhoud als de basisplanner. Je kunt bij deze versie "je eigen ontwerp" of logo opsturen zodat ik er een gepersonaliseerde omslag omheen kan maken. Plus je kunt de kleur tabbladen en discs uitkiezen.

Hoe werkt deze planner

Deze planner is undated met voldoende inhoud om een jaar lang te kunnen gebruiken. Zodat je op ieder moment kunt starten. Zelfs midden in de maand of het jaar. Wel zo effectief toch?

Wanneer je een maand geen zin hebt om aan je planning te werken, houd je die maand over aan het einde van het jaar.

Ter inspiratie heb ik het formaat van de happy planner classic gekozen.

Handzaam, meeneembaar en fijn om in te schrijven. Deze maat is erg vergelijkbaar met een notitieboek B5 maat.
Net groter dan de a5, maar kleiner dan de a4.

Het aantrekkelijke van deze planner vind ik zelf, is dat het een discbound systeem is. Dat betekent dat je de volgorde kunt wijzigen. Of pagina’s eruit kunt halen als je vindt dat de planner te dik is geworden.
Heb je liever een planner mét agendafunctie is dat ook mogelijk! Je kunt in de shop diverse aanvullingen vinden,  zoals de Hourly

Ik start met een kleine oplage ,
want het is allemaal uniek, one of a kind en handmade with love.

Wil je meer weten over de planners? Ga dan naar de shop, of de landingspagina
Of mail mij op meerfocus@reorganized.nl

 

Wil je een review lezen van de planner. Esmée van website4mama.nl heeft een artikel geschreven over planners. Waar mijn planner er 1 van was.

Ben je benieuwd wat zij er van vind, check dan snel het artikel.

 

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?