fbpx

Bedankt voor het aanvragen van jouw
“FluentCRM Funnel Check” 

Wat staat je te wachten?

Samen zullen we jouw systeem doornemen om te controleren of alles naar behoren is geconfigureerd. Ik kijk of de juiste structuur is toegepast en geef eventuele opmerkingen als ik merk dat er iets is overgeslagen.

We hebben twee opties om dit te doen:

1: Jij leidt me door jouw FluentCRM-systeem door jouw scherm te delen, en ik geef aanwijzingen over waar ik wil kijken tijdens onze sessie.

2: Je maakt een tijdelijke gebruikersaccount voor mij aan, die je na onze sessie direct weer kunt uitschakelen. Vervolgens deel ik mijn scherm met jou, zodat ik efficiënter en effectiever door jouw schermen kan navigeren.

Welke beslissing je ook neemt, ik kijk er echt naar uit om je binnenkort te ontmoeten via Zoom.

PS: Je ontvangt deze informatie ook nog in je mailbox.

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?