fbpx

“Reorganized Academy”

De academy voor diverse tool trainingen, Stap-voor-Stap-Handleidingen & e-books

 

Hey daar, leuk dat je op deze pagina bent beland.

Ik ben gepassioneerd over het ondersteunen van ondernemers bij hun online bedrijf. Toch is er een beperking aan 1-op-1 contact: ik kan maar één persoon tegelijk helpen, en dat heeft me doen nadenken.

In mijn eerdere carrière was ik SAP-consultant en mijn taak was om monteurs op een begrijpelijke en eenvoudige manier uit te leggen hoe dit complexe programma werkt. Hier heb ik mijn vaardigheden als trainer verder ontwikkeld. Hoewel het maken van video’s een andere benadering vereist, kon ik veel van die ervaring meenemen.

Ik wilde deze kwaliteiten daarom inzetten voor online training en buiten mijn comfortzone treden.
Zo werd de Reorganized Academy geboren. 

Het is nog steeds een work in progress, maar ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen.

 

Reorganized

  Academy

Ben je op zoek naar manieren om jezelf voortdurend te ontwikkelen?
Goed nieuws: de Reorganized Academy is dé plek waar ik mijn kennis en ervaring graag deel met jou.

Ik bied een groeiend aanbod van online-producten die nu beschikbaar zijn, maar er komt nog veel meer aan! Kom regelmatig even een kijkje nemen voor nieuw aanbod, zou ik zeggen.

Wat kun je zoal vinden op de Reorganized Academy?

Academy link
Training Statistieken lezen
Contentplanner 2024 in Trello
Stap-voor-Stap-Handleidingen
Trello trainingen

Binnenkort verkrijgbaar

training Email marketing met FluentCRM
Training ontwikkeling en inrichting van je Divi website

Bij de Reorganized Academy draait het om jou.
Mijn missie is om jou te helpen groeien en je focus te versterken. Hier kun je je vaardigheden ontdekken en ontwikkelen, waardoor je nieuwe successen kunt bereiken in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Ik kijk er enorm naar uit om jou in mijn academy te verwelkomen!

 

Wil jij zelf beginnen met jouw eigen academy, kijk dan eens bij Skillba 

header Skillba 1

Online training maken: van idee tot lancering!

Het opzetten van een succesvolle online training is voor veel ondernemers een uitdaging. Waar moet je beginnen? Welke stappen moet je volgen? Hoe deel je jouw expertise en trek je klanten aan? Dit zijn vragen die we wekelijks horen van ondernemers die hun diensten online willen aanbieden. Het verlangen om niet langer vast te zitten in het ‘uurtje-factuurtje’ model is een gemeenschappelijke droom.

Met de online training van Skillba leer je stap voor stap hoe jij een online training kunt maken en succesvol kunt lanceren!

Het beste nieuws is dat je deze volledige online training geheel kosteloos kunt volgen. Het doel van Skillba is om ondernemers hun vrijheid terug te geven. Minder afhankelijkheid van het ‘uurtje-factuurtje’ systeem, meer tijd voor je gezondheid en gezin, en toch een goed inkomen behouden. Door deze online training te combineren met de unieke e-learning software, ben jij klaar om jouw eigen online academie te lanceren!

Wat kan ik hierin voor jou betekenen?

Heb je ondersteuning nodig bij het opzetten van je Skillba academy? Wil je ideeën bespreken over de inhoud en structuur? Of overweeg je het volledige inrichtingsproces uit te besteden? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Neem gerust een kijkje op mijn website: https://www.reorganized.nl/inrichten-skillba-academy/ om te ontdekken hoe ik jou kan helpen. Of als je liever persoonlijk kennismaakt en wilt sparren, boek dan een meeting via https://www.reorganized.nl/contact/. Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw Skillba academy!

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?