fbpx

“Ik geniet ervan om ondernemers verder te helpen met hun online business. Het nadeel van een 1-1 contact is dat ik maar 1 persoon per x kan helpen daarmee.”

In mijn werkverleden ben ik SAP consultant geweest, en was ik verantwoordelijk om de monteurs op een JIP & JANNEKE manier uit te leggen hoe dit complexe programma werkt. Daar heb ik mijn kwaliteiten als trainer verder ontwikkeld.
Al is een video opnemen wel degelijk anders, maar toch al die ervaringen kon ik meenemen hierin.

Ik wilde daarom deze kwaliteiten omzetten in het online trainen, en daar uit mijn comfortzone treden.
Toen was de Reorganized Academy geboren. Het is nog een academy in opbouw.

Be my guest om er lekker doorheen te scrollen.

Reorganized

Academy

Wat kun je zoal vinden op de Reorganized Academy?

Academy link
Training Statistieken lezen
Stap-voor-Stap-Handleidingen
Tool trainingen
Inhaak kalender in Trello

Online training maken: van idee tot lancering!

Het maken van een succesvolle online training is voor veel ondernemers lastig. Waar moet je beginnen? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe ga ik mijn kennis aanbieden en hoe kom ik aan klanten? Al dit soort vragen horen wij wekelijks van ondernemers die online willen gaan verkopen. Niet meer continu uurtje-factuurtje werken is de droom van velen.

Met de online training van Skillba leer je stap voor stap hoe jij een online training kunt maken en succesvol kunt lanceren!

Deze uitgebreide online training kun je volledig kosteloos volgen. Het doel van Skillba is dat zij ondernemers hun vrijheid weer willen teruggeven. Minder uurtje-factuurtje werken, meer tijd voor je gezondheid, gezin en toch voldoende inkomen hebben. Door deze online training te combineren met de unieke e-learning software ga jij je eigen online academy lanceren!

Open chat
Meer info?
Hallo, wat leuk dat je op mijn website bent beland, wat kan ik voor je betekenen?